تاریخ : شنبه 20 آبان 1402
کد 2034

در آستانه انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت مس سونگون آذربایجان جلسه هم اندیشی اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

جهت بررسی راههای تعامل و ارتباط سازنده دانشگاه فنی و حرفه ای استان با شرکت مس سونگون آذربایجان روز چهارشنبه 17 آبان ماه جلسه ای با حضور اعضای هیأت علمی و مدرسان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، مجتمع معدن سونگون ورزقان یکی از بزرگترین معادن مس در کشور می باشد که در حال حاضر کنسانتره 25 درصدی مس و مس کاتدی از جمله محصولات آن می باشند. دانشگاه فنی و حرفه ای استان در راستای بسط و توسعه روابط علمی و تحقیقاتی خود با جامعه تولیدی و  صنعتی استان در تلاش هست با این مجتمع مهم استانی ارتباط سازنده ای برقرار نماید تا در کنار معرفی و ارائه ظرفیت  های انسانی، کارگاهی و پشتیبانی خود به آن مرکز بزرگ صنعتی، نقش راهبردی خود بعنوان یک کانون علمی، تحقیقاتی و فناورانه در عرصه تولید کشور را ایفا نماید. جهت بررسی راههای همکاری و مشارکت دانشگاه در طرح های توسعه ای و پژوهشی با توجه به توان و ظرفیت  های دانشگاه فنی و حرفه ای استان، روز چهارشنبه 17 آبان ماه اعضای هیأت علمی و مدرسان دانشگاه گرد هم آمده و پتانسیلهای موجود را مورد ارزیابی قرار دادند. ارائه خدمات آموزشی بدو خدمت و بازآموزی به نیروهای کاری مجتمع، مشارکت در طرحهای پژوهشی و تولید برخی از قطعات مورد استفاده در معدن و کارخانجات سونگون از جمله مهمترین محورهای همکاری پیشنهاد شده در این نشست بودند.

• در شنبه 20 آبان 1402