تاریخ : يکشنبه 21 آبان 1402
کد 2035

سرپرست جدید آموزشکده فنی و کشاورزی مراغه منصوب شد

آیین تکریم و معارفه سرپرست آموزشکده فنی و کشاورزی با حضور دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این مراسم دکتر احمدی ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، خواستار حمایت کشورهای مسلمان از مردم مظلوم غزه شدند. ایشان با اشاره به پتانسیل های ویژه شهرستان مراغه خصوصاً در زمینه های علمی، فرهنگی و تاریخی بر ارتقاء و پیشرفت دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان الگوی سایر مراکز دانشگاهی تأکید نموده، جذب اعضای هیأت علمی آشنا با صنایع، جهت مهارت افزایی را ضروری دانستند. در ادامه دکتر رحمتی نژاد سرپرست جدید این آموزشکده طی سخنانی ضمن خوش آمد گویی به میهمانان، با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری که نگذارید حرکت علمی کشور متوقف شود و محیط دانشگاه را کار اصلی خود بدانید، خواستار سرلوحه قرار دادن این موضوع شدند. دکتر محمد زادشکویان رئیس دانشگاه مراغه نیز در این نشست طراحی الگوی جدید ارتباطی بین مهارت و دانش را پیشنهاد نموده خواستار تعامل بیش از پیش دانشگاه فنی و حرفه ای با دانشگاه مراغه در این زمینه شد. در خاتمه این مراسم حکم انتصاب آقای دکتر بهمن رحمتی نژاد به عنوان سرپرست آموزشکده فنی و کشاورزی مراغه با امضای دکتر عرفان خسرویان،رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور توسط دکتر ابراهیم احمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی به ایشان ابلاغ گردید. دکتر ابراهیم احمدی در سفر به مراغه با حجت الاسلام محمد تقی پورمحمدی، امام جمعه مراغه و عضو مجلس خبرگان رهبری و داود اسدیان معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه مراغه بطور جداگانه دیدار و گفتگو کرد.

• در يکشنبه 21 آبان 1402
  • در يکشنبه 21 آبان 1402