تاریخ : سه شنبه 10 تير 1393

یادداشت/سلسله بیانات رهبرفرزانه انقلاب برای جوانان/ جوانان ببینند

بیانات رهبر معظم انقلاب که حکم پدر معنوی برای همه ما دارند را تقدیم مخاطبان می نماییم.

یادداشت/سلسله بیانات رهبرفرزانه انقلاب برای جوانان/ جوانان ببینند

امام خامنه ای، این رهبر فرزانه و مراد ایرانیان و علی الخصوص جوانان رشید و برومند ایران اسلامی، همواره بر پیشرفتهای همه جانبه تاکید داشته و نصایح پدرانه شان، کام جوانان را شیرین می کند. آنچه می خوانید، توصیه های این زعیم فرزانه به فرزندان جوانش است که ایشان در این باره می فرمایند: شما مثل فرزندان من هستيد. من اگر بخواهم به بچه‌هاى صلبى و نسبىِ خودم بهترين سفارشها را بكنم، همينى كه به شما عرض كردم، به آنها خواهم گفت.

جوانان ببینند

جوانان دانشجو در محیطهاى دانشگاه، به درس و علم و روحیه‌ى انقلابى و اسلامى، حداکثر اهمیت را بدهند. جوانان ببینند که امروز و آینده، چه‌قدر به وجود آنها احتیاج است؛ خودشان را براى آینده بسازند. امروز هم جوان دانشجو باید مثل همیشه، پیشتاز و پیشگام حرکت انقلابى باشد و خودش را شایسته وصالح براى این مسؤولیتهاى بزرگ قراربدهد.

سخنرانى در دیدار با مسؤولان بنیاد شهید، جمعى از اساتید و دانشجویان دانشگاهها و اقشار مختلف مردم 24/5/1369

دنبال کنید ادامه دارد...

مرید دلها باشما جوانان سخنها دارد