تاریخ : سه شنبه 7 آذر 1402
کد 2043

معرفی دبیر جدید ستاد اقامه نماز و تفسیر دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز و تفسیر استان با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی مسایل و موضوعات مرتبط با حوزه نماز در این دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این نشست که حجت الاسلام آقاجانی، مدیر ستاد اقامه نماز و تفسیر استان بهمراه حجت الاسلام بابایی، کارشناس فرهنگی و آموزش و حجت الاسلام صابر، کارشناس نظارت و ارزیابی ستاد حضور داشتند، برنامه های آتی ستاد اقامه نماز و تفسیر استان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تشریح شد. دکتر ابراهیم احمدی نیز با قدردانی از پیگیریها و رهنمودهای تخصصی مدیران و کارشناسان ستاد اقامه نماز و تفسیر استان، تلاش در جهت جانمایی مکان مناسب و در دسترس تر برای اقامه نماز و نیز تشویق دانشگاهیان به حضور پرشور در نماز جماعت و سایر فرائض و مناسبت های مذهبی را جزو اولویت های کاری دانشگاه برشمرد. در خاتمه این نشست آقای طه فرضی از اداره فرهنگی دانشجویی بعنوان دبیر جدید ستاد اقامه نماز و تفسیر دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی معرفی گردید.

• در سه شنبه 7 آذر 1402