تاریخ : شنبه 18 آذر 1402
کد 2049

بازدید فرماندار تبریز از سراهای دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

یونس فاتح در بازدید از خوابگاههای دانشجویی دختر و پسر دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از نزدیک در جریان نیازها و کمبودهای این واحدها قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، روز جمعه 17 آذرماه یونس فاتح، فرماندار تبریز ضمن بازدید از سراهای دانشجویی دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای واقع در شهر تبریز با دانشجویان ساکن در این مجتمع ها نیز دیدار و گفتگو کرد. در این بازدید که دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز حضور داشتند، یونس فاتح با تبریک فرا رسیدن روز دانشجو بر اهمیت و جایگاه دانشجویان در توسعه و سازندگی آینده کشور تأکید کردند. دکتر احمدی نیز با قدردانی از حضور و آگاهی مسئولان استانی از وضعیت تحصیلی و معیشتی دانشجویان، خواستار توجه بیشتر دولتمردان نسبت به توسعه خوابگاهها و سایر امکانات رفاهی دانشجویان شد.

• در شنبه 18 آذر 1402
  • در شنبه 18 آذر 1402