تاریخ : دوشنبه 27 آذر 1402
کد 2052

مشارکت پر شور هیأت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام

با حضور استاندار، مدیران و کارکنان ادارات، خانواده های معظم شهدا و دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان اولین سالگرد تدفین شهید گمنام در محوطه استانداری آذربایجان شرقی با تدفین پیکر مطهر شهید گمنام دیگری در این مکان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، همزمان با سالروز شهادت بانوی دو عالم، پیکر مطهر پنج شهید خوشنام از میدان شهدا تا میدان ساعت تبریز بر دوش مردم ولایی و انقلابی این شهر تشییع شده و پس از اقامه نماز توسط امام جمعه تبریز، به محل های تعیین شده برای دفن اعزام گردیدند. در مراسمی که به همت استانداری آذربایجان شرقی در محوطه آرامگاه شهید گمنام برگزار شد، خاطره گویی از دفاع مقدس، قرائت دعای پرفیض توسل، مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت توسط مداحان باصفای اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اجرا گردیدند. در ادامه این مراسم معنوی، پیکر یکی دیگر از شهدای گمنام در محوطه استانداری آذربایجان شرقی تشییع شد و در میان حزن و اندوه حاضران در جوار شهید گمنام به خاک سپرده شد.

• در دوشنبه 27 آذر 1402
  • در دوشنبه 27 آذر 1402