تاریخ : چهارشنبه 11 تير 1393

حضور مسئولان در نمايشگاه قرآن كريم در دومين روز از ماه مبارك رمضان

دردومين روز ازماه مبارك رمضان تعدادي از مسئولان درنمايشگاه قرآن كريم حضوريافتند و از غرفه‌ي دانشگاه فني و حرفه‌اي بازديدنمودند. .

حضور مسئولان در نمايشگاه قرآن كريم در دومين روز از ماه مبارك رمضان

بنابراين گزارش تعدادي از مسئولان از جمله : آقاي مصطفي ميرسليم عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام و رئيس شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي ، دكتر فريدون مشاور وزير علوم ، تحقيقات و فناوري ، حجت ‌الاسلام و المسلمين طاهري دبير شوراي هماهنگي فعاليت‌هاي قرآني و دكتر شاه‌علي معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه فني و حرفه‌اي با حضور در نمايشگاه قرآن كريم ازغرفه اين دانشگاه بازديدكردند .
  در اين بازديد دكتر فريدون آثار قرآني دانشجويان را مورد تحسين قرارداد و خواستار پيوند هرچه بيشتر دانشجويان با معارف ناب قرآني وبهره‌گيري از فرامين آن درابعادمختلف زندگي شد .
  هم چنين مهندس ميرسليم از شخصيت‌هاي با سابقه‌ي انقلاب ضمن بازديد از غرفه‌ي اين دانشگاه در مورد تخصيص امكانات مناسب‌تر براي ارائه آثار و دستاوردهاي قرآني دانشجويان در نمايشگاه قرآن ابراز اميدواري كرد.
  حجت ‌الاسلام و المسلمين طاهري از ديگر بازديد كنندگان بود كه با مورد توجه قراردادن كتابت قرآن كريم در دانشگاه فني و حرفه‌اي آن را اثري ماندگار و ارزشمند توصيف نمود و حمايت از اين قبيل آثار را مورد تأكيد قرارداد .
شايان ذكر است دكتر شاه علي نيز شب گذشته با حضو ر در غرفه از زحمات عوامل اجرايي قدراني به عمل آورد.

• در چهارشنبه 11 تير 1393