تاریخ : سه شنبه 19 دي 1402
کد 2060

سی و یکمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری ((قرآن و عترت)) دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای

🔶 در بخش های متنوع: هنری ؛(خطاطی ،طراحی پوستر، معرق و منبت ،نقاشی،عکاسی،تذهیب و فیلم کوتاه) ادبی ؛(شعر) آوایی ؛(قرائت تحقیق و ترتیل) ، حفظ ، مداحی ، اذان ، دعاخوانی ) معارفی ؛ صحیفه سجادیه ، نهج البلاغه و ... ایده پردازی و نوآفرینی های قرآنی(غیرحضوری) پژوهشی(غیرحضوری) فن آوری(غیرحضوری)

دانشجویان علاقه مند لطفاً از طریق لینک:

jfarhangi.tvu.ac.ir

جهت ثبت نام و دریافت شیوه نامه اقدام نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت نام می توانید به اداره امور فرهنگی دانشکده فنی شهید چمران رشت مراجعه نمایید.

شروع ثبت نام از تاریخ 16 دی ماه 1402

♻️ زمان بندی جشنواره:
1️⃣ مرحله دانشگاهی : اردیبهشت ماه 1403 (غیر حضوری)
2️⃣ مرحله کشوری : تیر ماه  1403 (ترکیبی)
3️⃣ مرحله ملی : مرداد ماه 1403
📌 نفرات منتخب جهت حضور در مسابقات کشوری از هدايايي ویژه نقدی دانشگاه فنی وحرفه ای استان گیلان مجزا از هدایا و جوایز نفرات برتر کشوری بهرمند خواهند شد.
🎁هدایا و جوایز نفرات برترکشوری:
🥇 رتبه اول : چهار میلیون تومان
🥈 رتبه دوم : سه و نیم میلیون تومان
🥉 رتبه سوم : سه میلیون تومان
🌼 منتظر حضور دانشجویان علاقمند در عرصه های  هنری ، ادبی و معارفی هستیم.
⚠️توجه توجه عزیزان حائز رتبه در بخش کشوری رتبه های اول تا سوم علاوه بر جوایز نقدی اعلام شده به شرح بالا هدایای ویژه ای از طرف ریاست دانشگاه فنی وحرفه ای استان به همان میزان دریافت خواهند کرد.

• در سه شنبه 19 دي 1402
  • توسط مدیر سایت