تاریخ : پنجشنبه 21 دي 1402
کد 2061

نشست تخصصی رابطان گزینش منطقه یک کشوری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

در ایام گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد گزینش به فرمان حضرت امام (ره)، روز چهارشنبه 20 دی ماه، نشست تخصصی رابطان گزینش منطقه یک کشوری به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر ابراهیم احمدی در این نشست یک روزه با اشاره به حساسیت و جایگاه خطیر امر گزینش در بدنه ادارات و ارگانهای دولتی به ویژه دانشگاهها و مراکز آموزشی اظهار داشت: بدون تردید امر گزینش از امورات بسیار مهم در انتخاب و تربیت نیروهای مومن و متعهد به نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد، چرا که کشور در سایه حضور این نیروهای ارزشی می تواند مسیر پیشرفت و تعالی را طی نماید.
دکتر ادیبی صدر، سرپرست هسته گزینش دانشگاه فنی و حرفه ای نیز طی سخنانی به تبیین اهمیت کار گزینش، لزوم وحدت رویه در انجام امورات، همدلی ارکان گزینش و جایگاه آن در ایجاد مجموعه ای متعهد به تعالی سازمانی اشاره نمود.
در ادامه این نشست، کارگاه تخصصی با رهنمودهای آقای عبادی، معاون هسته گزینش دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، پیرامون نکات اجرایی و میدانی فرآیند گزینش و رفع ابهامات در حوزه مذکور و نیز پاسخ به پرسش های همکاران تشکیل شد.
شایان ذکر است، در این جلسه توجیهی، رابطان گزینش دانشگاههای فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل حضور داشتند.

• در پنجشنبه 21 دي 1402