تاریخ : دوشنبه 25 دي 1402
کد 2066

نشست رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با قائم مقام شهرداری کلانشهر تبریز

محبوب تیزپاز نیاری پس از بازدید از بخشهای مختلف دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با دکتر ابراهیم احمدی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر ابراهیم احمدی در این دیدار ضمن تمجید از شهرداری تبریز بابت برقراری ارتباطات سازنده با دانشگاه ها بویژه در معرفی محلول یخ زدا با فرمولاسیون جدید، از آمادگی کامل دانشگاه فنی و حرفه ای استان جهت مشارکت در طرحهای پژوهشی شهرداری خبر داد. وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای استان در نظر دارد در راستای ترویج علم و مهارت و افزایش آگاهی ها و معلومات همگانی، با همکاری شهرداری کلانشهر تبریز نسبت به ایجاد پارک های نوین در سطح شهر تبریز نظیر پارک های علم و فناوری برای بازدید و استفاده عموم مردم اقدام نماید. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: این دانشگاه ضمن مشارکت در طرحهای پژوهشی این توانمندی را دارد که در تولید قطعات، البسه و سایر اقلام مورد نیاز شهرداری با این سازمان همکاری نماید. دکتر ابراهیم احمدی همچنین در این نشست، بهره مندی آموزشکده های فنی و حرفه ای شماره 2 و الزهرا (س) تبریز از شبکه فیبر نوری و خاکبرداری اولیه محل ساختمان رشد و نوآوری دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز با مساعدت شهرداری تبریز و تهاتر زمین های دانشگاه فنی و حرفه ای استان واقع در گلزار شهدای وادی رحمت را مطرح نمود. محبوب تیزپاز نیاری نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان و مشاهده ظرفیت ها و توانمندیهای دانشگاه، بر ایجاد تعاملات نزدیک با این مرکز مهارت آموزی و فناورانه تأکید کرد. وی بیان داشت: رویکرد شخص شهردار محترم کلانشهر تبریز و ابواب جمعی ایشان، استفاده از دستاوردهای علمی و فناورانه نوین در حل مشکلات شهری با بهره گیری از توان و ظرفیت بومی است و در این مدت قدمهای زیادی در این زمینه برداشته شده است. قائم مقام شهردار تبریز با اشاره به موضوعات مهم مطرح شده در این نشست، پیگیری مجدانه این مسائل در اسرع وقت را جزء اولویت های کاری خود برشمرد.

• در دوشنبه 25 دي 1402
  • در يکشنبه 1 بهمن 1402