تاریخ : يکشنبه 8 بهمن 1402
کد 2070

بازدید از سازمان آموزش، پژوهش و فناوری گروه صنعتی تراکتورسازی ایران

روز شنبه هفتم بهمن ماه جمعی از مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور در سازمان آموزش، پژوهش و فناوری گروه صنعتی تراکتورسازی ایران از امکانات آموزشی این مرکز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، چند روز پس از نشست مدیران گروه صنعتی تراکتورسازی ایران و دانشگاه فنی و حرفه ای استان، جمعی از مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه استان، جهت انجام ارزیابی فرایند آموزش و مشاهده امکانات و فضاهای آموزشی، در این مرکز آموزشی حضور یافتند. دکتر نادر بهلولی، معاون اداری و توسعه منابع انسانی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در این دیدار نبود کادر آموزشی خبره و متخصص را مهمترین نیاز سازمان آموزش تراکتورسازی عنوان کرده، از دانشگاه ها بویژه دانشگاه  فنی و حرفه ای بعنوان بزرگترین دانشگاه فناور و مهارت محور خواست تا در این زمینه یار و یاور سازمان باشند. وی افزود: مطابق ارزیابی های صورت گرفته، فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای که در بدنه شرکت تراکتورسازی مشغول بکار هستند نسبت به سایر نیروهای شاغل عملکرد و بازدهی بالایی دارند. سعیدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به سابقه آشنایی و همکاریهای قبلی استادان دانشگاه فنی و حرفه ای استان با سازمان آموزش تراکتورسازی، استاندارد سازی آزمایشگاه و فضاهای آموزشی سازمان آموزش تراکتورسازی را از جمله مهمترین اقدامات دانشگاه در این مرکز آموزشی بیان داشت. وی گفت: بدون تردید دیدگاه استادان دانشگاه فنی و حرفه ای در مقوله تحلیل شغل و تهیه و تدوین سرفصلهای آموزشی سازمان آموزش گروه صنعتی تراکتورسازی بسیار سودمند خواهد بود. حضور دانشجویان در دوره های کارآموزی و استفاده از امکانات آموزشی سازمان آموزشی تراکتورسازی از دیگر مسایل مطرح شده در این دیدار بودند.
آلبوم تصاویر بازدید از کارخانه تراکتورسازی

• در يکشنبه 8 بهمن 1402