تاریخ : چهارشنبه 11 بهمن 1402
کد 2073

ابراز همدردی دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با خانواده داغدار فرضی

در پی درگذشت فرزند دلبند طاها فرضی، روز دوشنبه نهم بهمن ماه مجلس ترحیمی در محل دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی منعقد گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، خبر آسمانی شدن امیرعلی فرضی در اثر سانحه دلخراش حمله سگهای ولگرد موجی از ماتم و اندوه را در میان همکاران دانشگاه برانگیخت. دکتر ابراهیم احمدی همراه با استاندار آذربایجان شرقی، فرماندار کلانشهر تبریز و آحاد مختلف مردم شریف تبریز با ارسال پیامهای جداگانه و حضور در مراسم تشییع، تدفین و ترحیم، این ضایعه بزرگ را به خانواده فرضی تسلیت گفتند. دانشگاهیان فهیم دانشگاه فنی و حرفه ای استان با برپایی مراسم ترحیم ویژه ای در محل سالن جلسات این دانشگاه ضمن ابراز همدردی با همکار داغدیده، طاها فرضی محبت و همدلی خود را به نمایش گذاشتند.
آلبوم تصاویر مراسم یادبود امیرعلی فرضی

• در چهارشنبه 11 بهمن 1402