تاریخ : سه شنبه 17 بهمن 1402
کد 2075

عیادت رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از مادر شهید محمد خلیل پور نهر

در روزهای گرامیداشت دهه مبارکه فجر دکتر ابراهیم احمدی بهمراه تنی چند از دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور در منزل شهید محمد خلیل پور نهر از مادر این شهید سرافزار عیادت کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای ای استان آذربایجان شرقی، در روزهای سراسر خاطره و افتخار دهه مبارکه فجر که مردم سربلند و حماسه آفرین ایران اسلامی چهل و ششمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی ایران را جشن گرفته اند، تجدید میثاق با آرمان های والای شهدا و امام شهیدان (ره) رخداد بزرگی است که با یاد کردن شهدا و دیدار با خانواده معظم آن والامقامان تجلی می یابد. در این راستا دکتر ابراهیم احمدی پس از اطلاع از بیماری مادر شهید محمد خلیل پور نهر همراه با تنی چند از همکاران دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور در منزل شخصی این مادر فداکار از وی عیادت کرد. دکتر ابراهیم احمدی در این دیدار ضمن جویا شدن از وضعیت سلامتی مادر شهید، برای ایشان آرزوی سلامتی و بهروزی نمود. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان با قدردانی از صبوری و استقامت این مادر نمونه، از تلاشها و اقدامات ارزشمندشان در عرصه های مختلف فرهنگی و اجتماعی تقدیر و تجلیل کرد. مادر شهید محمد خلیل پور نهر نیز با سپاسگزاری از عیادت و حضور رئیس و دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای، به بیان خاطراتی از دوران زندگی این شهید سرافراز پرداخت. شهید محمد خلیل‌پور نهر از شهدای هشت سال دفاع مقدس، در سال 1360 در منطقه عملیاتی سوسنگرد به درجه رفیع شهادت نائل شده است.
آلبوم تصاویر دیدار با خانواده شهید خلیل پور نهر

• در سه شنبه 17 بهمن 1402