تاریخ : چهارشنبه 25 بهمن 1402
کد 2081

برگزاری اردوی راهیان نور علم و پیشرفت ویژه استادان و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

به همت کانون بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی اولین اردوی راهیان نور علم و پیشرفت ویژه استادان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی،  با توجه  به اینکه بسیج اساتید و وزارت علوم طی سالهای اخیر برگزاری اردوی راهیان علم و پیشرفت اساتید و دانشجویان را در دستورکار قرار داده اند، جمعی از استادان و کارکنان بسیجی دانشگاه فنی و حرفه ای استان نیز از 18 لغایت 23 بهمن ماه در اردوی راهیان نور علم و پیشرفت شرکت کردند. در این اردو که با تاکید بر آیین نامه قرارگاه های جهاد تبیین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار شد، آشنایی با ظرفیت های عظیم دفاع مقدس، شناسایی دستاوردها و پيشرفت‌هاي انقلاب اسلامي و خنثي سازي تبليغات دروغين رسانه‌هاي خارجي دنبال گردیدند. بازدید از یادمان های دفاع مقدس و مناطق عملیاتی، علمی و صنعتی استان خوزستان از جمله برنامه های اجرا شده در این اردو بودند.
آلبوم تصاویر مراسم بدرقه کاروان راهیان نور دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

• در چهارشنبه 25 بهمن 1402
  • در دوشنبه 7 اسفند 1402