تاریخ : شنبه 18 فروردين 1403
کد 2093

حضور حماسی دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در راه پیمایی عظیم روز قدس

هیأت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در مراسم گرامیداشت روز جهانی قدس شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان هر سال به فرموده بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی (ره ) در سال 1358، روز قدس نامیده شده است. در این روز تاریخی مسلمانان جهان در حمایت از مردم ستمدیده و مظلوم فلسطین و اعتراض به اشغالگرایی، تجاوزگری و نسل کشی رژیم غاصب اسرائیل صهیونیست، در گوشه گوشه جهان به تظاهرات و سر دادن شعار می پردازند. اقشار مختلف مردم روزه دار و مومن ایران اسلامی امسال نیز همانند سالهای گذشته جهت گرامیداشت این روز بزرگ، پر شور و فعال در قالب راه پیمایی گسترده و خود جوش، خشم و انزجار خود از اقدامات غیرانسانی و جنایتکارانه اسرائیل را به جهانیان به نمایش گذاشتند. شرکت کنندگان در این راهپیمایی با تاکید بر شعار محوری از طوفان الاقصی تا طوفان الاحرار، شعارهایی همچون اي رهبر آزاده آماده ايم آماده  آذربايجان اوياخدي انقلابا داياخدي، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و ... سر دادند. دانشگاهیان فرهیخته دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز روز جمعه 17 فروردین ماه در شهر های مختلف استان نظیر تبریز، مراغه، سراب، اهر و میانه دوشادوش سایر طبقات مردمی در این فریضه عبادی – سیاسی مشارکت فعال داشتند. دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن تقدیر و تشکر از مشارکت گسترده دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان، ریشه کنی غده سرطانی اسرائیل را خواسته اصلی ملت بیدار و آگاه جهان اسلام برشمرد که امروز توسط شرکت کنندگان در راه پیمایی روز قدس فریاد زده شد.
آلبوم تصاویر راهپیمایی روز قدس سال 1403

• در شنبه 18 فروردين 1403