تاریخ : شنبه 22 ارديبهشت 1403

تداوم حضور حماسی مردم غیور استان آذربایجان شرقی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی

با پایان شمارش آرای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۳ حوزه انتخابیه استان، تکلیف ۶ کرسی باقی‌مانده آذربایجان شرقی در مجلس دوازدهم مشخص شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از مجموع 211 هزار و 591 رای ماخوذه، به ترتیب علیرضا منادی سفیدان با ۸۰هزار و ۱۴ رای، علی جعفری آذر با ۷۵هزار و ۳۱۳ رای، رضا صدیقی با ۷۴هزار و ۸۸۴ رای و علیرضا نوین با ۶۶ هزار و ۵۱۳ رای به عنوان منتخبان این حوزه انتخابیه به مجلس راه یافتنددر حوزه انتخابیه شبستر نیز محمود طاهری با ۱۹ هزار و ۲۹۵ رای از ۳۴هزار و ۴۸۱ رای ماخوذه توانست به مجلس شورای اسلامی راه یابد. مهدی اسماعیلی با ۲۲هزار و ۷۶۱ رای از ۴۵هزار و ۲۴ رای ماخوذه به عنوان دومین نماینده حوزه انتخابیه میانه برگزیده شد. گفتنی است، مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در آذربایجان شرقی در حوزه های «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «میانه» و «شبستر» به دوره دوم کشیده شده بود و ۱۲ نفر در این مرحله برای تصدی ۶ کرسی رقابت کردند. دکتر ابراهیم احمدی همگام با استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان در اولین ساعات اخذ رأی با حضور پرشور در پای صندوق های رأی، در این حماسه ملی مشارکت داشت.

• در شنبه 22 ارديبهشت 1403