تاریخ : سه شنبه 19 تير 1403

استان آذربایجان شرقی قهرمان اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان پسر دانشگاه ملی مهارت کشور شد

واحد استانی آذربایجان شرقی دانشگاه ملی مهارت با کسب 3 مدال طلا و یک مدال برنز قهرمان اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان پسر دانشگاه ملی مهارت کشور شناخته شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، اولین المپیاد ورزش همگانی در دو بخش دختران و پسران در رشته‌های طناب‌زنی، دارت و آمادگی جسمانی از دهم تیرماه آغاز و در چهاردهم  تیرماه به کار خود پایان داد.
 در مسابقات دانشجویان پسر و در بخش انفرادی شایان ساعی دینور  نفر اول رشته آمادگی جسمانی، محمد حسن پور پاکدل نفر اول رشته دارت و موذن نفر سوم رشته طناب زنی انفرادی شناخته شده اند.
اما در بخش تیمی، تیم آمادگی جسمانی استان آذربایجان شرقی متشکل از شایان ساعی دینور، قهرمان ماهی چلیک و ابوالفضل اسدی با مربیگری هادی جوانی و سرپرستی دکتر عسگر قنبری به مدال طلا این مسابقات دست یافت.
مراسم اختتامیه‌ اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان پسر دانشگاه ملی‌ مهارت، شامگاه ۱۴ تیرماه۱۴۰۳، با حضور دکتر خسرویان، رئیس دانشگاه ملی مهارت، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، مسئولین، مدیران، مربیان، سرپرستان و دانشجویان ورزشکار و با تجلیل از ورزشکاران برتر در دانشکده شریعتی تهران برگزار شد.
دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه استان با تبریک این قهرمانی ارزشمند، از زحمات و سخت کوشی یکایک ورزشکاران، مربیان و سرپرستان تیم های اعزامی تقدیر و تشکر کرد.

آلبوم تصاویر المپیاد همگانی

• در سه شنبه 19 تير 1403