تاریخ : چهارشنبه 20 تير 1403

مقام دومی مسابقات جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه ملی مهارت به استان آذربایجان شرقی رسید

مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه ملی مهارت از 12 لغایت 16 تیرماه 1403 به میزبانی دانشگاه ملی مهارت استان همدان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این مرحله 400 نفر از دانشجویانی که پس از فرایند داوری آثار مرحله نهایی، معرفی شده بودند در 31 رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند. رقابت دانشجویان برگزیده مرحله نهایی در بخش های آوایی، معارفی، ادبی، هنری، فناوری و پژوهشی  و در دو قالب کتبی و عملی بوده است. گفتنی است نفرات برتر این جشنواره، تابستان امسال در سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با برگزیدگان سایر دانشگاهها به رقابت خواهند پرداخت. شایان ذکر است، دانشجو سید مصطفی اعتراف اسکوئی از استان آذربایجان شرقی بعنوان نفر دوم رشته مفاهیم نهج البلاغه شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفت. دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه استان با تبریک این موفقیت بزرگ، از تلاشهای صورت گرفته توسط دانشجویان، مربیان و مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه استان تشکر و قدردانی نمود.

• در چهارشنبه 20 تير 1403
  • در چهارشنبه 20 تير 1403