تاریخ : شنبه 3 شهريور 1403

راهیابی دانشجوی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی به مسابقات جهانی کشتی ساحلی در کشور کرواسی

نفرات برتر رقابت های کشوری انتخابی تیم ملی کشتی ساحلی جهت راهیابی به مسابقات جهانی کرواسی شناخته شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی، دهمین دوره مسابقات کشتی ساحلی قهرمانی کشور، بزرگداشت شهید هوشنگ مجبوری به مدت دو روز در شهر بناب استان آذربایجان شرقی برگزار شد. در این دوره از مسابقات 70 کشتی گیر ساحلی در قالب 22 تیم در چهار وزن 70، 80، 90 و +90 کیلوگرم به رقابت پرداختند.
در پایان این رقابت ها تیم استان مازندران با 75 امتیاز قهرمان و تیم استان آذربایجان شرقی با 56 امتیاز بر سکوی نائب قهرمانی ایستاد و همچنین تیم استان گیلان با 41 امتیاز سوم شد.
گفتنی است، علی غلامی دانشجوی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی در این مسابقات صاحب گردن آویز طلا شده و به مسابقات جهانی کرواسی راه یافت.
دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی در پیامی ضمن تبریک این قهرمانی و موفقیت بزرگ، از تلاشها و زحمات ارزشمند ورزشکار قهرمان و کلیه مربیان و استادان ایشان تقدیر و تشکر نمود.

• در شنبه 3 شهريور 1403
  • توسط مدیر سایت