تاریخ : سه شنبه 10 مهر 1403

برگزاری اولین جلسه ستاد نکوداشت هفته پدافند غیرعامل سال 1403 دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی

بمنظور برنامه ریزی و آمادگی جهت اجرای برنامه های محوری هفته پدافند غیرعامل، اولین جلسه ستاد نکوداشت هفته پدافند غیرعامل سال 1403 دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی، هشتم آبان ماه سالروز صدور فرمان مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) برای تشکیل کمیته دائمی پدافند غیرعامل است. این روز در تقویم رسمی کشور نیز با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی بنام روز پدافند غیرعامل نام گذاری شده است. امسال نیز مطابق دستورالعمل اجرایی نکوداشت هفته پدافند غیرعامل سال 1403 که از سوی سازمان پدافند غیرعامل کشور صادر شده است، تمامی دستگاههای اجرایی و دانشگاهها با ارائه برنامه های گوناگون این هفته را گرامی خواهند داشت. پدافند غیرعامل، تدبیر امروز، امنیت فردا و هشتگ ایران _ پایدار شعار امسال هفته پدافند غیرعامل بوده و روزهای این هفته از پنجم لغایت یازدهم آبان ماه با عناوین مختلف نامگذاری شده اند. کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی نیز با ارائه برنامه های متنوع نظیر برگزاری نشست ها و دوره های آموزشی، انجام رزمایش و مسابقات فرهنگی، هنری به استقبال این هفته خواهد رفت. در اولین جلسه ستاد نکوداشت هفته پدافند غیرعامل سال 1403 دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی، اعضای حاضر در جلسه به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص برگزاری هر چه باشکوه تر برنامه های این هفته پرداختند.

• در سه شنبه 10 مهر 1403