دکتر غلامرضا زمانی با حضور در تبریز دکتر احد بهشتی اصل را به سمت سرپرست دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی منصوب کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی، روز دوشنبه 17 دیماه سالن همایش های امید دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی میزبان جمع کثیری از دانشگاهیان این دانشگاه بود که همراه با تنی چند از مسئولان محلی، روسای سابق و پیشکسوتان در مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید دانشگاه شرکت کرده بودند.
در این مراسم که دکتر غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور و دکتر سید یاسر فخر موسوی، سرپرست مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استانهای سازمان مرکزی دانشگاه نیز در آن حضور داشتند، از تلاشها و خدمات دکتر ابراهیم احمدی در دوره تصدی ریاست دانشگاه واحد استانی آذربایجان شرقی تقدیر و بجای ایشان آقای دکتر احد بهشتی اصل به سمت سرپرست این دانشگاه منصوب شد.
دکتر زمانی در این آیین ضمن تقدیر از تلاشهای دکتر احمدی و مجموعه همکاران دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه و پاسخگویی به انتظارات جامعه، با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه لازم است حدوداً ۴۰ درصد دانشجویان کشور مهارتی باشند، تصریح کرد: در سالهای آتی بالغ بر سیصد هزار دانشجو جذب دانشگاه ملی مهارت خواهند شد و این امر به اهتمام بیش از پیش و وفاق و همدلی، همسو با شعار دولت چهاردهم نیازمند است.
وی همچنین افزود: ما برای بالا بردن کارایی مراکز تابع دانشگاه در استانها، به تصویب رشتههای همراستا با آمایش سرزمینی و متناسب با بازار کار و نیاز صنایع نیاز داریم و میبایست با بهرهمندی از توان حداکثری و پتانسیل تمامی جناحها و گروهها در این راستا گام برداریم.
رئیس دانشگاه ملی مهارت داشتن ارتباط تنگاتنگ با بخش صنعت و تولید را جزء ماموریتهای اصلی دانشگاه ملی مهارت برشمرده و ارائه آموزشهای لازم متناسب با نیازهای جامعه و صنعت را الزامی دانست.
دکتر زمانی افزود: در همکاری با صاحبان صنایع در کنار تأمین نیروی انسانی ماهر برای آنها، به جذب مساعدتهای مالی بخش صنعت برای تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها جهت بهروزرسانی آموزشها باید مورد توجه قرار گیرد. وی ضمن قدردانی از زحمات، خدمات و تلاشهای اررزنده دکتر ابراهیم احمدی در دانشگاه واحد استانی آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل را از چهرههای موفق عرصه مدیریت دانشگاهی معرفی کرده که تسلط کافی بر شرایط و اقتضائات این دانشگاه دارد.
دکتر علی امیری راد، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری آذربایجان شرقی در این مراسم طی سخنانی ضمن بر شمردن اهمیت و جایگاه آموزشهای مهارتی در شرایط حال حاضر، ماموریت های دانشگاه ملی مهارت را همراستا با اهداف و برنامه های دولت و نظام دانست و افزود: در راستای تحقق شعارهای دولت چهاردهم، توسعه دانشگاههای واجد آموزش های مهارت محور در اولویت قرار دارد.
در این مراسم، دکتر ابراهیم احمدی به ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده در طول دوران تصدی مسئولیت خود پرداخت و دکتر احد بهشتی اصل پس از دریافت حکم سرپرستی خود از سوی دکتر زمانی، راهبردها و برنامههای خود برای آینده دانشگاه واحد استانی آذربایجان شرقی را تبیین کرد.
دکتر بهشتی اصل گفت: یکی از وظایف مهمی که اینجانب برای خود فرض مسلم میدانم، ادامه حرکت در مسیر و ریل گذاری که توسط روسای پیشین، جهت ارتقاء و تقویت همه جانبه دانشگاه انجام گرفته است و نیز پاسداشت شایسته از دستاوردهای نیکویی که این گرامیان برای دانشگاه ما به ارمغان آورده اند، می باشد. اینجانب با اصلاح فرایندها و چابک سازی دانشگاه و نیز شناسایی و بهره گیری از ظرفیت های پنهان دانشگاه، همچون روزگاران خوش گذشته، بر استواری دانشگاه جامعه محور، کارآفرین و ثروت زا اهتمام ویژه خواهم نمود تا به یاری حق تعالی بتوانیم ضمن رسیدن به جایگاه واقعی، سهم خوبی در رشد و پیشرفت تولید و صنعت کشور داشته باشیم. در این راستا، ارائه آموزش های با کیفیت، بروز و منطبق با نیازهای جامعه صنعتی و تولیدی استان و تلاش در جهت تربیت دانش آموختگان کارآمد و متعهد، اولویت اصلی ما بوده و خواهد بود. بر این اساس تلاش خواهیم نمود تا با استقرار آئین نامه تضمین کیفیت و استاندارد و نیز بروز رسانی آموزشهای علمی، عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی با تکیه بر علوم روز و پیشرفتهای شگفت انگیز در جهان، نظیر هوش مصنوعی، نسبت به استمرار مسیر پر فروغ آموزشهای فنی، حرفه ای و مهارتی در دانشگاهمان گام های موثرتری بر داریم.
وی همچنین اظهار داشت: در رأس تمامی امور، اهداف و برنامه ها ی مختلف مان در دانشگاه، آنچه بیشتر مورد ایقان و خواست قلبی اینجانب می باشد، توجه ویژه به عناصر وجودی دانشجویان، بعنوان بدنه اصلی دانشگاه و در حقیقت ولی نعمتانمان هست. اعتقاد اینجانب بر این است که ثمره تمامی تلاش ها، برنامه ریزی ها، هزینه کردها و اقدامات ما می باید به رویش، تثبیت و تقویت چهار عنصر نشاط، امید، تلاش و ایمان در پیکره دانشجویی مان منتهی گردد که اگر غیر از این باشد، فی الواقع بسیار ضرر کرده ایم.
بطور قطع و یقین سعی ما بر این خواهد بود تا با فراهم نمودن شرایط و امکانات لازم، جوانان مان در یک محیط آرام، سالم و با نشاط، در کنار کسب علم، مهارت و فناوری، چگونه زیستن و مسئولیت پذیری را فرا گرفته و برای داشتن آینده ای درخشان برای خود و میهن عزیزتر از جانشان، امیدوارانه تلاش نمایند.
وی با بیان اینکه سرانه این دانشگاه مهارت محور نسبت به دانشگاههای دارای آموزش های تئوری محور و حتی کم برخوردارمی باشد پایین و بسیار نا امید کننده تصریح کرد: اینجانب در شرایط حال حاضر، ضمن کاهش هزینه های غیر ضرور و تنوع بخشی به منابع درآمدی دانشگاه، در جهت ارتقای برنامه های رفاهی، معیشتی استادان، کارکنان و دانشجویان کوشش بسیار خواهم نمود.
همچنین در همین راستا از طریق مراجع ذیصلاح، مسئولان استانی و کشوری و صاحبان صنایع دو موضوع مهم را مجدانه درخواست و پیگیری می نماییم:
1- بالا بردن سهم اعتبارات کشوری و استانی و لزوماً نشان دار کردن مالیات ها و هدایت آنها به سمت فعالیت های عمرانی، توسعه فیزیکی، بروز رسانی تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و اصلاح و مرمت ابنیه های دانشگاه، بگونه ای که این دانشگاه بتواند پاسخگوی نیازهای استان صنعتی نظیر استان آذربایجان شرقی باشد.
2- در راستای مسئولیت های اجتماعی مقرر گردد تا صنایع، شرکتها، نفت و گاز و معادن نیازهای اعتباراتی دانشگاه ملی مهارت مبنی بر بروز رسانی تجهیزات، آزمایشگاهها و کارگاهها و تأمین نیازهای عمرانی و رفاهی مجموعه را فراهم نمایند، چرا که اکثریت ساختمانها و تجهیزات این دانشگاه با پیشینه قریب به 60 سال، فرسوده و مستهلک شده اند.
سرپرست جدید دانشگاه ملی مهارت واحد آذربایجان شرقی در ارتباط با همکاران حق التدریس و بند ذال بیان داشت: در اینجا ضمن تشکر و قدردانی و خدا قوت به همکاران ارجمند بند ذال، باید اذعان داشت که دانشگاه ملی مهارت در طی این سالها که این عزیزان به استناد همین بند جذب دانشگاهمان شده اند، ثمرات بسیاری را بدست آورده است. لذا در تلاش خواهیم بود تا پیگیر استمرار و تعمیم این بند یعنی قانون تعیین تکلیف نیروهای حق التدریس دانشگاه ملی مهارت باشیم و در صورت صلاحدید مراجع ذیصلاح و سازمان مرکزی نسبت به تأمین بخشی از اعضای هیئت علمی مورد نیاز دانشگاه از دل این مجموعه اقدام نماییم.
وی تکریم ارباب رجوع را جزء خطوط قرمز خود دانسته، بیان داشت: در حوزه تکریم ارباب رجوع و ارائه خدمات مطلوبتر به جامعه هدف که جزء خطوط قرمز اینجانب در بحث مدیریت می باشد، نیز سعی خواهیم نمود با ایجاد تغییرات لازم و تعریف ساز و کارهای بروز نظیر استقرار دولت الکترونیک، درخواسته های مراجعه کنندگان اعم از دانشجویان، دانش آموختگان و سایرین را در کمترین زمان و بطور شایسته پاسخگو باشیم.
دکتر بهشتی اصل در خصوص برنامه های حوزه های فرهنگی و پژوهشی دانشگاه نیز گفت: تعمیق معارف دینی، ترویج اخلاق اسلامی و تبیین ارزشهای انقلابی نیز سه هدف عمده ای هستند که تلاش می کنیم تا در فعالیت های فرهنگی دانشگاه آنها را بیشتر دنبال نماییم.
در حوزه پژوهشی نیز ضمن رصد بیشتر نیازهای پژوهشی صنایع، نگاه ویژه ای بر موضوع کارآفرینی دانش آموختگان در قالب ایجاد هسته های فناور و شرکتهای دانش بنیان داریم که این امر حتماً با بهره گیری از ظرفیت علمی و عملی اعضای محترم هیئت علمی که اعتبار علمی دانشگاهمان مرهون تلاش این بزرگواران هست، و نیز ارتباطات موثر با صنایع و مراجع مرتبط، رونق بیشتری خواهد گرفت.
شایان ذکر است که دکتر زمانیپس از این مراسم ضمن بازدید از بخشهای مختلف دانشگاه با اعضای شورای اداری دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی دیدار و گفتوگو کردند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت در این نشست ضمن تشریح چشم انداز، اهداف و رویکردهای بنیادین دانشگاه در خصوص مذاکرات انجام شده با مقامات کشوری برای رفع کمبود نیروی انسانی، پیگیری دریافت مجوز نیروی شرکتی، افزایش ظرفیت هیئت علمی، تامین نیروی مورد نیاز کارگاهی، ایجاد رشتههای جدید متناسب با نیاز بازار کار، بهروزرسانی تجهیزات کارگاهها، استفاده از توان خیرین و حامیان و توانمندسازی اعضای هیئت علمی مسائلی را مطرح کرد.
در این جلسه که معاونان، روسای دانشکدهها و آموزشکدههای تابع، جمعی از اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی و بازنشسته این دانشگاه مشارکت داشتند، عمده ترین مسائل در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و اداری، مالی مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه دکتر زمانی به موارد مطرح شده در جلسه پاسخ داد.
آلبوم تصاویر آئین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان شرقی