دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : شنبه 27 بهمن 1403
کد 2170

امضای تفاهم‌نامه اشتغال بین دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی و شرکت وین‌تک

در راستای توسعه همکاری‌های دانشگاه و صنعت، تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی و شرکت وین‌تک به امضا رسید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی، این تفاهم‌نامه که در جریان ششمین کنسرسیوم اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی و در محل کارخانه وین‌تک منعقد شد، گامی مؤثر در جهت اشتغال‌زایی دانش‌آموختگان این دانشگاه به شمار می‌رود.
 دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی، در این مراسم ضمن بازدید از بخش‌های مختلف کارخانه وین‌تک، از همکاری وین‌تک با دانشگاه ملی مهارت تقدیر و تشکر کرد. وی اظهار داشت که این همکاری می‌تواند الگویی برای تعامل بیشتر میان صنعت و دانشگاه باشد و به افزایش فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه کمک کند.
 در همین راستا، قائم‌مقام مدیرعامل شرکت وین‌تک و شریک ترکیه‌ای این شرکت، بر علاقه‌مندی مجموعه وین‌تک به جذب نیروی کار متخصص از میان دانش‌آموختگان دانشگاه ملی مهارت تأکید کردند. وی اعلام داشت: ما با شناختی که از دانشگاه ملی مهارت بدست آورده ایم و نیز به سبب گستردگی فعالیت های تولیدی شرکت وین تک، آمادگی جذب حداکثری دانش آموختگان این دانشگاه پرافتخار را داریم. این رویکرد نشان‌دهنده تعهد شرکت وین‌تک به بهره‌گیری از نیروی انسانی متخصص و افزایش تعاملات با دانشگاه است.
 دکتر بهشتی اصل نیز ضمن ابراز خرسندی از ظرفیت‌های گسترده وین‌تک، این مجموعه صنعتی را نگین صنعت آذربایجان خواند و اظهار امیدواری کرد که این همکاری بتواند به توسعه صنعتی و بهبود وضعیت اشتغال در استان کمک کند.
 در جریان این دیدار، طرفین درباره اهمیت ارتباط میان صنعت و دانشگاه و تأثیر آن بر بهبود مهارت‌های فارغ‌التحصیلان و افزایش بهره‌وری در صنایع بحث و تبادل نظر کردند.
گفتنی است، این تفاهم‌نامه، آغاز فصلی نوین در تعاملات دانشگاه و صنعت بوده و زمینه‌ساز فرصت‌های شغلی جدید برای جوانان متخصص خواهد بود.
شایان ذکر است که کارخانجات وین تک در ایران و سایر کشورها نظیر ترکیه ، آلمان ، روسیه ، اکراین، آذربایجان ، تونس و هندوستان متعلق به گروه شرکتهای ای دی اُ ترکیه به مرکزیت شهر آنتالیا می باشند که تاریخچه تأسیس آن به سال ۱۹۵۶ میلادی برمی گردد که با تولید لاستیکهای مورد نیاز در زیره های کفش شروع به فعالیت نموده است.
 فعالیت تولیدی آغاز شده در آن سالها توسط خانواده ساک، تاکنون طی بیش از نیم قرن، همه ساله در حال توسعه بوده و در حال حاضر علاوه بر تولید پروفیلهای یو پی وی سی مورد نیاز در صنعت ساختمان، در سه قاره اروپا،آسیا و آفریقا و ۸ کشور دارای کارخانه های متعدد تولیدی در زمینه های تولید انواع درب های داخلی ساختمان با متریال کامپوزیت، پوشش های سالن های بزرگ صنعتی از جنس یو پی وی سی، چندین کارخانه تولید سیمان و لوله هایپی وی سی و قالب های بتنی مدولار و کارخانه تولید انواع یراق آلات مورد نیاز در صنعت درب و پنجره یو پی وی سی بوده و نیز بصورت گسترده در زمینه های تولید انبوه مسکن و شرکتهای ساختمانی ، تولید انرژی از طریق تاسیس نیروگاهای آبی و بادی و شرکت های معدنی و فرآورده های معدنی فعالیت داشته و در راستای اداره این مجموعه ها چندین هزار پرسنل و مدیران اداری و تولیدی مشغول به فعالیت می باشند.











  • نوشته شده
  • در شنبه 27 بهمن 1403
  • ساعت 21
  • توسط روابط عمومی
  • ویرایش شده
  • در شنبه 27 بهمن 1403
  • ساعت 21
  • توسط روابط عمومی
نظرات شما
captcha refresh