دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : يکشنبه 5 اسفند 1403
کد 2173

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی و شرکت آدوپن پلاستیک پرشین: گامی به سوی توسعه مهارت‌های حرفه‌ای و اشتغال پایدار

در تاریخ شنبه چهارم اسفند ماه سال 1402 تفاهم‌نامه‌ای مهم میان دانشگاه ملی مهارت و شرکت آدوپن پلاستیک پرشین در حوزه اشتغال امضا شد که می‌تواند زمینه‌ساز تحولی بزرگ در عرصه همکاری‌های دانشگاهی و صنعتی در سطح استان آذربایجان شرقی و فراتر از آن باشد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی، همکاری دانشگاه‌ها با صنعت در سال‌های اخیر، یکی از چالش‌های عمده‌ایست که کشور با آن مواجه بوده و عدم تطابق کامل مهارت‌های فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با نیازهای واقعی بازار کار مهمترین نقش را در این میان بازی می کند. این معضل منجر به بیکاری بسیاری از فارغ‌التحصیلان و در عین حال، کمبود نیروی کار ماهر در بخش‌های مختلف صنعتی کشور شده است. از سوی دیگر، صنایع و شرکت‌ها به‌ویژه در زمینه‌هایی همچون ساختمان‌سازی، تولید مصالح، و سایر حوزه‌های فنی و مهندسی، با کمبود نیروهای متخصص و ماهر مواجه هستند که به‌طور مستقیم بر بهره‌وری و کیفیت تولید آنها تأثیر می‌گذارد. از این رو، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به‌ویژه دانشگاه‌های مهارتی نقش بسیار مهمی در برطرف کردن این شکاف ایفا می‌کنند.
دانشگاه ملی مهارت با توجه به رویکرد تخصصی خود در تربیت نیروی کار ماهر و آموزش‌های مهارت‌محور، توانسته است ارتباط خوبی با بخش صنعت برقرار کند و نقش موثری در توسعه اشتغال پایدار ایفا نماید.
دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی، به‌منظور امضای تفاهم‌نامه همکاری با شرکت آدوپن پلاستیک پرشین، روز شنبه، چهارم اسفند ماه در محل این شرکت حضور یافت. در این بازدید، دکتر بهشتی اصل و هیئت همراه از نزدیک با فرآیندهای تولید  شرکت آشنا شده و از خطوط تولید و واحد تحقیق و توسعه آن بازدید کردند. این بازدید فرصتی بود تا دکتر بهشتی اصل از نزدیک با نیازهای این صنعت آشنا شود و درک بهتری از چالش‌ها و فرصت‌های موجود در زمینه تأمین نیروی کار ماهر برای شرکت‌های تولیدی به‌ویژه در صنعت ساختمان‌سازی پیدا کند.
در این جلسه، دکتر بهشتی اصل ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، به معرفی دانشگاه ملی مهارت و اهمیت توسعه مهارت‌های عملی دانش‌آموختگان اشاره کرد. وی بیان کرد که دانشگاه ملی مهارت تلاش دارد با همکاری با شرکت‌های معتبر و پیشرو مانند آدوپن پلاستیک پرشین، نه تنها سطح مهارت‌های علمی و فنی دانشجویان را ارتقا دهد، بلکه فرصت‌های شغلی مناسبی نیز برای آنها فراهم سازد.
 وی بر این نکته تأکید داشت که دانشگاه‌ها باید به‌طور مستمر نیازهای صنعت را شناسایی کرده و برنامه‌های آموزشی خود را بر اساس این نیازها به‌روزرسانی کنند. او گفت: دانشگاه ملی مهارت مأموریت دارد تا نیروی کار ماهر و متخصص را برای صنایع مختلف تربیت کند و در این راستا، ارتباط نزدیک و مستمر با شرکت‌ها و صنایع مختلف یک امر ضروری است.
 وی همچنین به این نکته اشاره کرد که دانشگاه ملی مهارت با بررسی و تحلیل نیازهای شرکت‌های صنعتی، در نظر دارد که سرفصل‌های درسی خود را به‌ویژه در گروه‌های فنی، مهندسی، ساختمان و معماری، بر اساس پیشنهادات و تجربیات صنایع به‌روزرسانی کند تا این سرفصل‌ها همگام با آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی صنعت باشند. این اقدام به دانشجویان این امکان را می‌دهد که با مهارت‌هایی مطابق با نیازهای روز بازار کار فارغ‌التحصیل شوند.
 دکتر بهشتی اصل در ادامه به اهمیت همکاری با شرکت آدوپن پلاستیک پرشین اشاره کرد و گفت که این شرکت یکی از پیشگامان صنعت تولید مصالح ساختمانی در ایران است که نقش بسیار مهمی در توسعه پروژه‌های ساخت و ساز در سطح ملی ایفا می‌کند. وی افزود: شرکت آدوپن پلاستیک پرشین با توجه به تجربه و دانش فنی که دارد، می‌تواند در ارتقای کیفیت آموزش‌های مهارتی و تربیت نیروی کار متخصص برای صنعت ساختمان‌سازی و سایر صنایع مشابه، نقش بسزایی ایفا کند.
 در ادامه، دکتر بهشتی اصل از آمادگی دانشگاه ملی مهارت برای برگزاری سمینارهای مشترک با این شرکت خبر داد و اعلام کرد که برگزاری چنین سمینارهایی می‌تواند به اشتراک‌گذاری دانش و تجربیات میان دانشگاه و صنعت کمک کند و در نتیجه، به توسعه مهارت‌های دانشجویان و ارتقای سطح علمی و فنی آنها کمک شایانی خواهد کرد.
 محمت کارا، قائم‌مقام مدیرعامل شرکت آدوپن پلاستیک پرشین، نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی به هیئت دانشگاهی، بر تمایل شرکت خود برای همکاری با دانشگاه ملی مهارت تأکید کرد. وی گفت: شرکت آدوپن پلاستیک پرشین همواره در پی جذب نیروهای متخصص و ماهر است و این همکاری با دانشگاه ملی مهارت می‌تواند به‌طور قابل توجهی به این هدف کمک کند. ما معتقدیم که این همکاری‌ها می‌تواند نه تنها باعث ارتقای سطح دانش فنی در صنعت شود، بلکه اشتغال‌زایی و توسعه مهارت‌های عملی را نیز به همراه داشته باشد.
 در پایان مراسم، دکتر بهشتی اصل با اهدای لوح تقدیر از حمایت‌های مادی و معنوی شرکت آدوپن پلاستیک پرشین و تلاش‌های محمت کارا در جهت گسترش همکاری‌های صنعت و دانشگاه قدردانی کرد. وی از این حمایت‌ها به‌عنوان یک گام مهم در مسیر توسعه مهارت‌های علمی و فنی در کشور یاد کرد و گفت که چنین همکاری‌هایی می‌تواند الگویی برای دیگر صنایع و دانشگاه‌ها باشد.
گفتنی است شرکت آدوپن پلاستیک پرشین یکی از شرکت‌های معتبر فعال در حوزه تولید پروفیل های یو پی وی سی در استان آذربایجان شرقی می باشد.







  • نوشته شده
  • در يکشنبه 5 اسفند 1403
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی
  • ویرایش شده
  • در يکشنبه 5 اسفند 1403
  • ساعت 12
  • توسط روابط عمومی
نظرات شما
captcha refresh