تاریخ : شنبه 15 شهريور 1393

دکتر جعفر احمدی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشور: همکاری دانشگاه آمیکو و دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند به عنوان یک الگو در دنیا مطرح باشند

جلسه ایجاد راهکارهای علمی و آموزشی با حضور دکتر جعفر احمدی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشورو پروفسور داود فدائی مشاور عالی ریاست هیات مدیره گروه صنعتی آمیکو در امور دانشگاه در محل دانشگاه فنی و حرفه ای تبریز برگزار شد.

دکتر جعفر احمدی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

جلسه ایجاد راهکارهای علمی و آموزشی با حضور دکتر جعفر احمدی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشورو پروفسور داود فدائی مشاور عالی ریاست هیات مدیره گروه صنعتی آمیکو  در امور دانشگاه در محل  دانشگاه فنی و حرفه ای تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی:دراین جلسه رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای آمادگی این دانشگاه را برای همکاری با دانشگاه  آمیکو در خصوص صنعت و دانشگاه و جذب ، آموزش نیروی انسانی که می تواند به عنوان یک الگو در کشور مطرح باشد خواستار شد.

وی افزود: مدل های تعالی سازمانی ابزاری جهت کمک به سازمانها برای سنجش میزان قرار داشتن در مسیر تعالی سازمانی و رشد متوازن هستند و این مدلها به سازمانها کمک می کنند  تا با مقایسه وضع موجود و مطلوب خود  تفاوت ها را شناسایی و سپس بر اساس این تفاوت ها و بررسی علل وقوع آنها راه حل های بهینه سازی وضع موجود را شناسایی کرده و آنها را اجرا نمایند .

احمدی اظهار کرد: لازم است سازمان ها قبل از اقدام به اجرای مدل های تعالی سازمانی . از موجود بودن امکانات و زیر ساخت های ضروری برای انجام این مهم به خصوص زیر ساخت های فکری. رفتاری و انسانی نسبت به اصول کیفیت مطمئن بوده و اقدام نمایند .

رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشور  گفت: باوجود اینکه تبریز یک شهر صنعتی است اما ارتباط دانشگاه و صنع�� در این شهر بسیار ضعیف بوده و باید از ظرفیت های صنعتی این شهر به خوبی استفاده شود و ما هم از این امر حمایت می کنیم.

وی افزود:نیازسنجی آموزشی، فعالیتی حیاتی و مهم برای آموزش و بهسازی عملکرد مدیران و کارکنان است .

احمدی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی حرفه ای از ظرفیت بالایی در پیشبرد صنعت و ایجاد فضای کسب و کار برخوردار است افزود: ما در گذشته دانشجویان موفقی در این دانشگاه داشتیم که با فکر و ایده های قوی جهت راه اندازی کارگاه و شرکت مستقل خود اقدام نمود�� اند و به موفقیتهای کلانی نائل شدند حال جای بسی امیداوری می باشد که با حمایت این افراد از بازوی توانمند افراد تخصص دیده در این دانشگاه استفاده کرده و شاهد پیشرفتهای بالایی در آینده باشیم.

در ادامه این جلسه پروفسور داود فدائی مشاور عالی ریاست هیات مدیره گروه صنعتی آمیکو در اموردانشگاه نیز به بیان نقاط مثبت صنعت و دانشگاه پرداخت و خواستار همکاری نزدیک بین دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه آمیکو گردید.

وی افزود: خرید استانداردهای جدید و استفاده از استانداردهای صنعتی آلمانی می تواند به پیشرفت صنعت و دانشگاه بیافزاید و این ایده ها برای همکاری می تواند سریع الورود برای بازار باشد از جمله در زمینه نصب تجهیرات خورشیدی و خدمات اجرائی رشته هایی با درآمد بالا برای افراد بیکار و جویای کار می تواند کاربردی شده و باعث پیشرفت خلاقیتها همگام با پیشرفتهای روز دنیا باشد.

فدایی با اشاره به اینکه زیرمجموعه آمیکو  با توجه به مهارت اساتید و افراد تخصص دیده می تواند به نوآریهای جدیدی راه یافته که در کنار آموزش به درآمدزایی دانشجویان کمک کند، این پتانسیل را دارد که افرادی را جهت کار به کشورهای دیگر  صادر نماید که البته این افراد با تخصص بالا و با خلاقیت و نوآوریهای این دانشگاه آموزش دیده و وارد بازار کار می نماید.

در پایان این جلسه مقرر گردید تفاهم نامه ای بین دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه آمیکو به امضاء برسد.

• در شنبه 15 شهريور 1393
  • در شنبه 15 شهريور 1393