تاریخ : سه شنبه 18 شهريور 1393

رونمایی از سیستم مدیریت محتوای دانشگاهی دانشگاه آزاد تبریز

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریزاز رونمایی و بهره برداری همزمان از سیستم مدیریت محتوای دانشگاهی با ویژگی منحصر به فرد ازسوی این دانشگاه خبر داد.

حسن رسولی معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه روز دوشنبه دراین زمینه گفت: سیستم مدیریت محتوا در اصل نسخه جدید مدیریتی برای وب سایت ها است که به جای اینکه گروهی وظیفه ایجاد وب سایت و به روزرسانی آن را عهده دار شوند تمامی مجموعه و سازمان در تولید محتوا وتأیید آن نقش ایفا می کنند.

وی افزود دراین سیستم هرشخص مسئول حوزه خود بوده ، ویرایش آنرا برعهده می گیرد وهر کس با اطلاعات اندک خود می تواند آنرا انجام دهد که بدین صورت تازگی مطالب ، محتوا و تولید درسایت صورت می گیرد.
رسولی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برای اولین بار درایران با تولید هسته اصلی و متنوع این سیستم توانسته گامی بلند در دستیابی به این امکان بردارد.
وی از رعایت استاندارد دانشگاه های معتبر دنیا، چند زبانه بودن به صورت همزمان ، تنوع بالا در قالب ها، سهولت تولید محتوا با محیط Microsoft word ، امنیت بالا، حجم بارگذاری بسیار پایین وبه تبع آن سرعت بالا، تعیین سطح دسترسی سلسله مراتبی، زمان بندی محتوا وتعیین زمان شروع و پایان نمایش یک محتوا، پشتیبانی از تمام فرمتها از جمله قابلیت های این سیستم یاد کرد.
وی همچنین افزود: امکان استفاده از فلش، انیمیشن، محیط های چند رسانه ای، متون با زبان های مختلف، تعیین اولویت برای محتوا امکان تعریف حوزه های مختلف سازمان با قالب های متنوع ظاهری ، قابلیت های این سیستم می باشد که اکثر مرورگرهای متداول به خوبی با آن کارکرده وپشتیبانی می کند وبا موبایل نیز تطابق دارد.
معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز این توانایی را دارد که علاوه برقالب دانشگاهی، این سیستم را به قالب های مختلف سازمانی و صنعتی نیزدرصورت درخواست وسفارش آنها به صورت ویژه ارائه کند.

• در سه شنبه 18 شهريور 1393