تاریخ : سه شنبه 18 شهريور 1393

The 3rd International Congress on Electric Industry Automationسومين كنگره بين المللي صنعت برق

دانشگاه شيراز در نظر دارد به منظور گسترش دانش و تبادل آخرين دستاوردهاي علمي-تحقيقاتي، پژوهشي و صنعتي، سومين كنگره اتوماسيون صنعت برق را در تاريخ¬هاي 5 الي 6 اسفندماه 1393 در شهر شيراز برگزار نمايد.

سومين كنگره بين المللي صنعت برق

دانشگاه شيراز در نظر دارد به منظور گسترش دانش و تبادل آخرين دستاوردهاي علمي-تحقيقاتي، پژوهشي و صنعتي، سومين كنگره اتوماسيون صنعت برق را در تاريخ­هاي 5 الي 6 اسفندماه 1393 در شهر شيراز برگزار نمايد. اين كميته درصدد است با برگزاري نشست­هاي علمي-تخصصي، برگزاري كارگاه­هاي آموزشي، برگزاري ميزگردهاي علمي و نمايشگاه، زمينه ­ي تبادل نظر پيرامون آخرين دستاوردهاي دانش فني و چالش­هاي مرتبط با زمينه­ هاي مختلف اتوماسيون صنعت برق بين علاقه مندان را فراهم سازد.

محورهاي كنگره

اتوماسيون در نيروگاه ها

اتوماسيون در پست هاي انتقال

سيستم­هاي اتوماسيون برق در صنعت

سيستم­هاي ارتباطي و مخابراتي در اتوماسيون

اتوماسيون در سيستم هاي حفاظت و كنترل

سيستم­هاي اتوماسيون توزيع و ...

تاريخ هاي مهم

•   دريافت اصل مقاله: 15 آبان ماه 1393
  •  اعلام نتايج داوري: 30 آذرماه 1393
  •  دريافت نهايي مقاله: 15دي ماه 1393

توجه:

جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس http://iceia2015.ir/index.php  مراجعه فرماييد.

• در سه شنبه 18 شهريور 1393