تاریخ : چهارشنبه 19 شهريور 1393

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی و رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای ادغام نمی شوند.

به گزارش روابط عمومی منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای کشور، دکتر مسعود شفیعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران ایرنا در دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استانی اردبیل افزود: بر اساس مطالعات انجام گرفته در ماه های گذشته ادغام این دو مرکز آموزشی امکان پذیر نیست و نگرانی کارکنان این دو مرکز آموزشی بی مورد است.

وی با بیان اینکه تلاش می شود این دو مرکز توسط یک نفر مدیریت شود، ادامه داد:  این دو مرکز آموزشی باید با ماهیت مختص به خود به فعالیت ادامه دهند. وی با تاکید بر هم افزایی بین این دو مرکز آموزشی افزود: دانشگاه علمی – کاربردی از داشتن آزمایشگاه های لازم بی بهره بوده و در این خصوص از مراکز فنی و حرفه ای همکاری می طلبد.

وی ماهیت دانشگاه علمی – کاربری و مراکز فنی و حرفه ای را مهارتی دانست و گفت: این مراکز متناسب با تقاضای بازار فعالیت کرده و نیروهایی که در این مراکز تربیت می شوند یا در بازار مشغول فعالیت هستند و یا بعد از فراغت از تحصیل جذب کار می شوند.

شفیعی افزود: 60 درصد دروس این مراکز کارگاهی بوده و ما تلاش می کنیم با آموزش مهارت ها نقشی در کاهش بیکاری در کشور داشته باشیم.

وی با بیان اینکه بیشتر رشته های دانشگاه علمی – کاربردی در مقطع کاردانی و کارشناسی است ، گفت: بر اساس قراردادهای منعقد شده با کشور آلمان و اتریش نسبت به جذب اساتید از این کشورها برای تربیت نیروهای ماهر در کشور اقدام کرده ایم.

وی گفت: تلاش می کنیم بر اساس نیاز روز کشور به ایجاد رشته های جدید اقدام کرده و در این خصوص رشته کارشناسی فن آوری های نوین را دایر کرده ایم.

شفیعی با اشاره به نیاز بازار کار به نیروهای کار ماهر افزود: دانشگاه علمی کاربردی و فنی و حرفه ای هر دو نیروهای ماهری تربیت می کنند که برای تاثیرگذاری این نیروها در کشورهای خارجی متقاضی نیز برنامه ریزی کرده ایم.

وی تعداد دانشجویان دانشگاه علمی – کاربردی در کشور را 700 هزار نفر اعلام کرد و گفت: این دانشجویان در یک هزار و 72 مرکز مشغول تحصیل و حرفه آموزی هشتند.

وی ادامه داد :200 هزار حرفه آموز نیز در 167 آموزشکده فنی و حرفه ای در کشور مشغول تحصیل هستند که امید می رود در عصر حاضر که به عصر مغزافزار نام گرفته بتوانیم در توسعه کشور نقش موثر ایفا کنیم.

شفیعی با اشاره به پایین بودن شهریه دانشگاه علمی – کاربردی از افزایش 25 درصدی شهریه در این دانشگاه خبر داد.

وی اضافه کرد: افزایش مبلغ شهریه دانشگاه با هدف تامین رضایت دانشگاه و دانشجویان اعمال می شود.

• در چهارشنبه 19 شهريور 1393