تاریخ : پنجشنبه 20 شهريور 1393

دیدار رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با معاون اجرایی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

در حاشیه اجلاس معاونان اداری و مالی دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه تبریز...

در حاشیه اجلاس معاونان اداری و مالی دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه تبریز، دکتر جعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با حضور در محل اقامت دکتر حمید کاظمی معاون محترم اجرایی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در هتل شهریار تبریز با وی دیدار و گفتگو کرد در این دیدار رئیس منطقه یک کشوری نسبت به تشریح وظایف و امکانات و تجهیزات دانشگاه فنی و حرفه ای اقدام و آمادگی دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشور را برای اجرای پروژه های کلان ملی اعلام نمودند در ادامه آقای دکتر کاظمی نیز ساختار اجرایی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور را تشریح و خواستار همکاری های دوجانبه شدند.

• در پنجشنبه 20 شهريور 1393