تاریخ : شنبه 22 شهريور 1393

اعلام آمادگی دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشور جهت همکاری با فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی

دکتر مؤید حسینی صدر نماینده محترم مجلس شوررای اسلامی ، رئیس کمیته نفت ، گاز و پتروشیمی مجلس و سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس با حضور در دانشکده فنی و حرفه ای تبریز از نزدیک در جریان فعالیت ها و همچنین سیاست های آتی دانشگاه فنی و حرفه ای قرار گرفتند. در این دیدار دکتر جعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک کشوری عنوان نمودند رسالت اصلی آموزشکده های فنی و حرفه ای در کشور تربیت نیروی کار ماهر و تکنسین های مورد نیاز جامعه است . ایشان افزودند آموزش در دانشگاه فنی و حرفه ای متفاوت با دانشگاه های دیگر بوده و حدود 70 درصد دوره ها بصورت مهارتی و عملی و 30 درصد آن بصورت تئوری برگزار می گردد و فارغ التحصیلان آن «آچار به دست » می باشند و در مقایسه با فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها سریع تر جذب بازار کار می شوند. وی ادامه داد اساتید و دانشجویان این دانشکده اخیراً ربات هوشمند پرنده ساخته اند که می تواند برای محیط زیست کشور بسیار سودمند باشد.

سخنگوی فراکسیون مجلس ضمن استقبال از طرح و ایده دانشکده تأکید نمودند در جهت استفاده محیط زیست کشور از ربات ساخته شده نهایت همکاری و مساعدت را بعمل خواهند آورد.

رئیس کمیته کارگروه پتروشیمی، نفت و گاز مجلس شورای اسلامی خواستار ورود دانشگاه فنی و حرفه ای در مسائل نفت و گاز و پتروشیمی شدند و اشاره کردند در این حوزه فرصت های زیادی برای تحقیقات و یافته های علمی دانشگاه ها وجود دارد.

• در شنبه 22 شهريور 1393
  • در شنبه 22 شهريور 1393