تاریخ : شنبه 29 شهريور 1393

انتصاب

طی احکامی جداگانه از سوی دکتر جعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای کشور اعضای شورای مشاورین منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای منصوب شدند.
انتصاب

نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده­ ی جنابعالی در حوزه آموزش عالی، به موجب این ابلاغ به عضویت در شورای مشاورین منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه­ای منصوب می­شوید.  امید است با استعانت از درگاه ایزد­منان و در راستای منویات مقام معظم رهبری در پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری موفق و مؤید باشید.

دکتر جعفر احمدی شالی

رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای