تاریخ : يکشنبه 6 مهر 1393

دیدار رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با رئیس دانشگاه علمی –کاربردی واحد استان آذربایجان غربی

دیدار رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با رئیس واحد استانی آذربایجان غربی دانشگاه علمی کاربردی

دکترجعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای( پس از انجام مراسم تودیع و معارفه رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای شماره یک ارومیه)، به اتفاق آقای دکتر پوراسد رئیس جدید آموزشکده شماره یک ارومیه درحاشیه مراسم تودیع ومعارفه در دفتر آقای دکتر تاجیک رئیس واحد استانی دانشگاه علمی و کاربردی حاضر و بر آمادگی کامل دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک برای انعقاد تفاهم نامه همکاری با واحد استانی دانشگاه علمی کاربردی تأکید نمودند. در این دیدار آقای دکتر تاجیک نیز از پیشنهاد دکتر احمدی شالی استقبال و مقرر شد نسبت به انعقاد تفاهم نامه همکاری فیمابین دو مجموعه اقدام لازم معمول گردد.

• در يکشنبه 6 مهر 1393
  • در يکشنبه 6 مهر 1393