در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت تدبیر و امید و بمنظور توسعه همکاری ها و بهره گیری از توانمندی و ظرفیت های موجود تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشوری و اداره کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی منعقد گردید .
« انعقاد تفاهم نامه همکاری فیما بین اداره کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی و دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی»
در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت تدبیر و امید و بمنظور توسعه همکاری ها و بهره گیری از توانمندی و ظرفیت های موجود تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشوری و اداره کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی منعقد گردید .
دکتر جعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای در این دیدارکه درمحل آموزشکده فنی وحرفه ای شماره یک تبریزبرگزارشدعنوان کردند متاسفانه عظمت دانشگاه فنی و حرفه ای در سطح کشور و استان ناشناخته مانده است وانعقاد تفاهم نامه های همکاری باسازمانهاومراکز دولتی وغیردولتی درسطح استان فرصت مناسبی جهت شناساندن ظرفیت و پتانسیل بالای دانشگاه فنی و حرفه ای فراهم می آورد.
ایشان افزودند دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشکده اخیرا ساخت تجهیزات پزشکی و توانبخشی مورد نیاز جامعه بهداشت و درمان کشوررادردستورکارقرار داده اند، بطوریکه بهای تمام شده تجهیزات ساخته شده در مقایسه با موارد مشابه بیش از 3 برابر کاهش را نشان میدهد. دکتر احمدی افزودند ما از دانشجویان و فارغ التحصیلان خلاق و مبتکر دانشگاه حمایت می کنیم و حتی فضاهای خالی موجود در دانشکده رابرای تولید ، ساخت و طراحی در اختیار دانشجویان و فارغ التحصیلان قرار می دهیم .
در ادامه آقای مهندس ارشد زاده مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان شرقی ضمن استقبال از طرح های دانشگاه افزودند تا به حال با این مجموعه آشنایی نداشته و این نشست باعث گردید تا به پتانسیل بالای این دانشگاه پی ببرم.
در ادامه جلسه نیز آقای مهندس ارشد زاده از دستاوردهای دانشکده فنی و حرفه ای در موضوع طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی بازدید بعمل آوردند و ضمن ابراز تعجب از محصولات تولید شده توسط دانشکده خاطر نشان ساختندکه دراین سازمان سالانه مبالغ قابل توجهی صرف خریدتجهیزات پزشکی می شود که منبعد سعی خواهد شد تا از تولیدات دانشکده فنی و حرفه ای نیز در تهیه اقلام مورد نیاز مراکز توانبخشی استفاده گردد.
شایان ذکر است محورهای این تفاهم نامه عبارتند از:
1- انجام طرح هاي تحقيقاتي،پژوهشی و توسعه فنآوري مورد نياز
2- ايجاد زمينه مناسب جهت بهره گيري از توانمنديها وخدمات از قبيل تجهيزات پژوهشي
3- برگزاري نشستها، دورهها و كارگاههاي آموزشي حسب اعلام نياز طرفين
4- حمايت از پروژه های دانشگاهی با موضوعات مرتبط با فعاليتهاي اداره کل
5- برگزاري نشستهاي علمي مشترك، انتقال تجربيات و نيازهاي اداره کل به دانشگاه و بالعكس و تبادل افكار و اطلاعات
6- ترجمه، تاليف و چاپ مقالات و كتب و انتشار نشريات مورد نياز اداره کل
7- ارائه برنامه توسعه فنآوري و مشاوره علمي و پژوهشي جهت پروژه هاي مطالعاتي و پژوهشي اداره کل برحسب مورد
8- مشاوره در زمينه شناسايي و تعريف نيازهاي پژوهشي و فنآوري اداره کل
9- همكاري درخصوص معرفي اساتيد و متخصصين مورد نياز اداره کل
10- همكاري در زمينه فنآوري اطلاعات
11- همکاری در ایجاد فرصتهای مطالعاتی و دوره های آموزشی
12- همکاری در زمینه بودجه ریزی عملیاتی