تاریخ : شنبه 3 آبان 1393

حضور سخنگو و عضو هیأت رئیسه شورای شهر تبریز در دانشکده

حضور سخنگو و عضو هیأت رئیسه شورای شهر تبریز در دانشکده

آقای سعید حاجی زاده سخنگو و عضو هیأت رئیسه شورای شهر تبریز باحضوردر دفتر رئیس دانشکده فنی و حرفه ای تبریز از نزدیک در جریان فعالیت ها،برنامه ها و عملکرد دانشگاه فنی و حرفه ای قرار گرفت. در این دیدار دکتر جعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای به تشریح ظرفیت ها و توانمندی های بالای آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور پرداختند و خاطرنشان کردند این مجموعه وسیع علمی و کارآفرین در سطح کشور ناشناخته مانده است و در خیلی از مسائل می تواند مجموعه شهرداری و شورای شهر را یاری نماید.

آقای حاجی زاده نیز عنوان نمودند بایستی عظمت دانشگاه فنی و حرفه ای بعنوان یک دانشگاه کارآفرین و مهارت محور شناسانده شود ایشان اضافه نمودند در جلسات آتی شورای شهر نسبت به معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای استان اقدام خواهد شد. ضمناً ایشان در ادامه خواستار حضور رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای در کمیسیون های مختلف شورای شهر جهت تشریح ابعاد مختلف فعالیت دانشگاه شدند.

• در شنبه 3 آبان 1393
  • در شنبه 3 آبان 1393