تاریخ : چهارشنبه 28 آبان 1393

رئیس شورای شهر تبریز = دانشگاه فنی و حرفه ای یک دانشگاه پویا بوده و در تأمین و تربیت تکنسین های مورد نیاز جامعه نقش ویژه و انکار ناپذیری را ایفا می نماید.

آقای دکتر شهرام دبیری رئیس شورای شهر تبریز به همراه آقای مهندس محدث عضو هیات رئیسه شورا با حضور در محل دانشکده فنی و حرفه ای تبریز از نزدیک در جریان فعالیت ها و عملکرد این دانشگاه قرار گرفتند. در این دیدار دکتر جعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای به تشریح اهم اقدامات و عملکرد این مجموعه طی چند ماه اخیر اشاره کردند و افزودند دانشگاه فنی و حرفه ای در استان آذربایجان شرقی 8 آموزشکده دارد که بیش از 7000 دانشجو در رشته های مختلف مشغول به تحصیل هستند ایشان افزودند افتخار دانشگاه فنی و حرفه ای این است که فارغ التحصیلان آن آچار به دست می باشند و سریعتر جذب بازارهای کار می شوند.

در ادامه دکتر شهرام دبیری رئیس شورای شهر تبریز فرمودند مجموعه شورای شهر و شهرداری تبریز در کنار دانشگاه فنی و حرفه ای بوده و حاضر است در تمامی زمینه ها همکاری تنگاتنگی داشته باشند.

ایشان در ادامه پیشنهاد دادند که دوره های کوتاه مدت پرسنل و مدیران شهرداری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان برگزار گردد. رئیس شورای شهر و همچنین عضو هیات رئیسه شورای شهر تبریز از امکانات ورزشی و همچنین نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه فنی و حرفه ای بازدید نمودند و درخصوص مشارکت در کاشت چمن مصنوعی محوطه ورزشی دانشکده اعلام همکاری نمودند. ضمناً مقرر گردید درخواست های دانشگاه فنی و حرفه ای به رئیس شورای شهر بصورت مکتوب منعکس گردد.

• در چهارشنبه 28 آبان 1393