تاریخ : سه شنبه 11 آذر 1393

راه اندازی واحد آنودایزینگ در هفته بزرگداشت پژوهش

به مناسبت هفته بزرگداشت پژوهش واحد آنودایزینگ دانشکده فنی و حرفه ای تبریز راه اندازی می شود. این واحد توسط تعدادی از فارغ التحصیلان رشته ساخت و تولید دانشکده راه اندازی می شود. به منظور آنودایزینگ تجهیزات ، وسایل و قطعات آلومینیومی و تیتانیمی که در صنایع مختلف کاربرد دارند، طراحی و تاسیس می شود.

به مناسبت هفته بزرگداشت پژوهش واحد آنودایزینگ دانشکده فنی و حرفه ای تبریز راه اندازی می شود. این واحد توسط تعدادی از فارغ التحصیلان رشته ساخت و تولید دانشکده راه اندازی می شود. به منظور آنودایزینگ تجهیزات ، وسایل و قطعات  آلومینیومی و تیتانیمی که در صنایع مختلف کاربرد دارند، طراحی و تاسیس می شود.

آنودایزینگ به مجموعه عملیاتی اطلاق می شود که با تشکیل یک لایه نازک اکسیدی بر روی قطعات آلومینیومی و تیتانیومی باعث افزایش سختی، مقاومت در برابر خوردگی و سایش، ایجاد نمای تزئینی جهت رنگ آمیزی، عایق کاری، افزایش قابلیت تابش و انتشار حرارت می شوند.

• در سه شنبه 11 آذر 1393
  • در سه شنبه 11 آذر 1393