تاریخ : دوشنبه 17 آذر 1393

فرماندار سراب اعلام کرد: ایجاد اشتغال یکی از مهمترین دغدغه های مسئولین کشور است.

در مراسمی که بمناسبت گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو با حضور فرماندار شهرستان سراب در آموزشکده فنی و حرفه ای علامه امینی سراب برگزار شد ضمن سخنرانی به پرسشهای دانشجویان پاسخ دادند.

به گزارش روابط عمومي آموزشکده فنی سراب ، در این برنام
ه آقای مهندس عابدی در سخنانی به تشریح  وقایع 16 آذر 1332 و چالش های پیش روی جهان اسلام در مقابله با استکبار  پرداخته،  اظهار داشتند ،دانشجویان در 16 آذر بعنوان مظلومان تاریخ بشریت در مبارزه با استکبار جهانی به افتخار شهادت نایل آمدند تا برای نسلهای بعدی نشان دهند که دانشجو همواره بیدار و از نظامهای سلطه بیزار است  ایشان در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در ارتباط با اینکه امریکا همواره در مواجهه با ایران از گزینه های مختلفی مانند گزینه نظامی روی میز است سخن میگوید گفت : امریکا از هشت سال دفاع مقتدرانه و عزتمندانه ملت بزرگ ایران درسهای بزرگی گرفته و هرگز جرات نگاه بد به این کشور را نخواهد داشت .

مهندس عابدی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال یکی از مهمترین دغدغه های مسئولین کشور است ابراز امیدواری کردند که با برنامه ریزی هایی که بعمل آمده در آینده نزدیک تعدای از بیکاران شهرستان جذب بازار کارخواهند شد.در پایان  این مراسم از  دانشجویان موفق این مرکز با اهداء لوح وجایزه تقدیر بعمل آمد.

درحاشیه این مراسم تعدادی از دانشجویان با آقای اکبرنیا رئیس آموزشکده دیدار و به بیان مسایل و مشکلات صنفی خود پرداخته،مساعدت بیشتر مسئولین مرکز را خواستار شدند.

همچنین در این دیدار رئیس آموزشکده به ضرورت تامین سالن ورزشی خوابگاه و آسفالت ریزی خیابان منتهی به خوابگاه بعنوان یکی از درخواستهای دانشجویان اشاره و خواستار مساعدت فرماندار  و مسئولین محترم در این زمینه گردیدند.

• در دوشنبه 17 آذر 1393