تاریخ : دوشنبه 8 دي 1393

افتتاح سایت مفتاح برای خانواده بزرگ دانشگاه فنی وحرفه ای

به گزارش روابط عمومی،معاون فرهنگی دانشگاه از افتتاح سایت مفتاح برای خانواده بزرگ فنی وحرفه ای خبر داد.

افتتاح سایت مفتاح برای خانواده بزرگ دانشگاه فنی وحرفه ای

به گزارش روابط عمومی، معاون فرهنگی دانشگاه از افتتاح سایت مفتاح برای خانواده بزرگ دانشگاه فنی وحرفه ای خبر داد.

دکتر مجید باوردی هدف از افتتاح این سایت را پاسخ به شبهات اساتید فرهیخته ودانشجویان عزیز ذکر نمودند.درنشست صمیمی که بامدیر محترم سایت مفتاح بود حجه الاسلام زعفرانچی این سایت را

وب‏سایت پرسش و پاسخ پورتال اهل بیت(ع) با نام «مفتاح» که دارای بیش از 7۰ هزار پرسش و پاسخ به زبان‏های مختلف و در موضوعات متنوع دینی از جمله اعتقادی، قرآنی، روایی، اخلاقی، تاریخی و فقهی است اشاره نمودند.
ایشان در ادامه افزودند:تمامی عزیزان به زبان های فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی و اردو می توانند از مجموعه متنوع پرسش‏ها و پاسخ‏های موجود در وب‏سایت استفاده نموده و عضو دایمی سایت شوند.
حجه الاسلام زعفرانچی درخاتمه به طرح پرسش های مخاطبان اشاره کردندکه مخاطبان می توانندسوالات خود را به زبان های مزبور در قسمت «ارسال سوال» درج نموده و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ خود را توسط کارشناسان دینی همکار با سایت، دریافت نمایند.

گفتنی است این تفاهم نامه همکاری ما بین مدیر محترم سایت پرسش و پاسخ به شبهات "مفتاح" وابسته به سایت جهانی اهل بیت علیهم السلام حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا زعفرانچی با معاون فرهنگی این دانشگاه دکتر باوردی منعقد گردید که ان شاءالله منبعد خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه­ای می­توانند از این سایت که بیش از 70 هزار پرسش و پاسخ مربوط به  شبهات دینی دارد از هفته آینده  استفاده نمایند.

• در دوشنبه 8 دي 1393
  • در دوشنبه 8 دي 1393