تاریخ : دوشنبه 15 دي 1393

بازدید دانشجویان دانشکده مکانیک (رشته تأسیسات کاردانی و کارشناسی) دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از شرکت مهراصل

به گزارش روابط عمومی، دانشجویان دانشکده مکانیک رشته تأسیسات (کاردانی و کارشناسی) به همراه اساتید و معاون محترم آموزشی، پژوهشی و فناوری از شرکت مهراصل بازدید نمودند.

در ادامه این بازدید آقای مهندس کاشانی از مدیران اجرایی شرکت مهراصل توضیحات لازم را در مورد دستگاه های مختلف تهویه مطبوع ارائه دادند.

لازم به ذکر است که یکی از مهم ترین دستگاه های تهویه مطبوع درشرکت مهراصل چیلر جذبی و سالن مربوط به خط تولید لوله های مسی می باشد .

در خاتمه مدیریت محترم شرکت مهراصل از این بازدید استقبال نموده و راهنمایی های لازم را به دانشجویان حهت اهمیت به دروس عملی و فعالیت های پژوهشی ارائه نمودند.

همچنین معاونت آموزشی ،پژوهشی وفناوری دانشگاه آمادگی دانشگاه جهت همکاری با کارخانه مهر اصل اعلام نمودندکه مورد استقبال مدیریت محترم کارخانه قرار گرفت.

• در دوشنبه 15 دي 1393
  • در سه شنبه 16 دي 1393