تاریخ : يکشنبه 12 بهمن 1393

دیدار هیئت رئیسه و رؤسای آموزشکده های فنی و حرفه ای استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز

در آستانه دهه مبارک فجر شکوهمند انقلاب اسلامی جهت ارائه گزارش و بهره مندی از رهنمودهای نماینده محترم ولی فقیه در استان حضرت آیت ا... مجتهد شبستری، ریاست منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای و رؤسای آموزشکده های فنی و حرفه ای استان در نشستی صمیمی در محل بیت نماینده محترم ولی فقیه در استان حضور پیدا کردند.

رئیس محترم منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای از پتانسیل ها و ظرفیت های قابل توجه دانشگاه فنی و حرفه ای و از راه اندازی خط تولید تجهیزات پزشکی در این دانشگاه خبر دادند.

دکتر احمدی شالی از هدفمند نمودن آموزش در دانشگاه های فنی و حرفه ای خبر دادند و افزودند سعی و تلاش در این داریم که خروجی فارغ التحصیلان این دانشگاه ورودی صنعت کشور عزیزمان باشند و از آنجایی که دانشجویان این دانشگاه آچار به دست هستند می توانند نقش بزرگی در صنعت کشورمان ایفا نمایند. همچنین ایشان از برگزاری یادواره 32 شهید دانشجوی این دانشگاه فنی و حرفه ای استان در اواخر بهمن ماه سال جاری خبر دادند . وی در خاتمه از راه اندازی کانون بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان در این دانشگاه خبر دادند.

در این دیدار صمیمی حضرت آیت ا... مجتهد شبستری نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز ضمن تبریک گرامیداشت ایام ا... دهه فجر فرمودند که امام خمینی (ره) دهه فجر را فجر نور نامگذاری کردند همچنانکه مبارزه با استکبار و استبداد با فجر انقلاب اسلامی از بین رفته است ، علم و عدالت نور است و علم و عدالت در نور انقلاب اسلامی خلاصه شده است ایشان با اشاره به اینکه دانشگاه ها در زمان قبل از انقلاب اسلامی از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار نبودند اشاره کرد و گفت الحمدا... بحول قوه الهی و با برکت انقلاب اسلامی دانشگاه های ما بعد از انقلاب اسلامی هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی از شرایط ویژه ای برخوردار می باشد. وی در ادامه از تبدیل علم به ثروت که گذراندن مراحل علمی به عملی اشاره داشتند و فرمودند اسلام همه را تشویق به علم می کند و دوست دارد که همه صاحب یک حرفه ای ایده ال و خوب بوده باشند. ایشان از ساخت تجهیزات پزشکی در این دانشگاه ، ابراز خرسندی کردند و گفتند ساخت این تجهیزات یک علم و حرفه و مهارت است که همه خدمت به مردم محسوب می شود و هم از حساسیت بالایی برخوردار می باشد.در خاتمه جلسه امام جمعه محبوب و محترم تبریز ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای عوامل دانشگاه و همچنین خدمتگزاری در سنگر دانشگاه را از خداوند متعال خواستار شدند.

• در يکشنبه 12 بهمن 1393
  • در يکشنبه 12 بهمن 1393