به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام سیدمحمدحسین طباطبایی، مدیرعامل مؤسسه جامعه القرآن اهل بیت(ع) در دیدار با رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای اظهار داشت: هم اکنون 23 شعبه جامعه القرآن در استان آذربایجان شرقی و 17 شعبه در تبریز در حال فعالیت هستند.
حضور سیدمحمدحسین طباطبایی (علم الهدی) دردانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام سیدمحمدحسین طباطبایی، مدیرعامل مؤسسه جامعه القرآن اهل بیت(ع) در دیدار با رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای اظهار داشت: هم اکنون 23 شعبه جامعه القرآن در استان آذربایجان شرقی و 17 شعبه در تبریز در حال فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه حدود 1700 نفر کودکان خردسال عضو جامعه القرآن در تبریز هستند که 1300 نفر آنها در بخش روخوانی و بقیه در حوزه های دیگر آموزش می بینند، خاطرنشان کرد: در مرکز جامعه القرآن اهل بیت آموزش قرآن برای کودکان سه و نیم سال به بالا ارائه می شود، به طوری که وقتی به پنج سالگی می رسند روخوانی صحیح کل قرآن را یاد می گیرند.
حجت الاسلام طباطبایی با تأکید بر ارایه آموزش های قرآنی از همان دوران کودکی ادامه داد: اگر کودکان از همان دوران گام اول را خوب بردارند؛ می توانند مراحل تخصصی را نیز پشت سر بگذارند، اما اگر غفلت کنیم و این کار را به تاخیر بیندازیم دیر می شود و زمانی می رسد که دیگر فرصت پیدا نمی کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت توجه به علوم و معارف قرآنی در عصر حاضر اظهار داشت: حضرت فاطمه(س) فرمودهاند؛ از دنیای شما سه چیز برای من محبوب است؛ تلاوت قرآن، نگاه کردم به چهره پدرم رسول الله(ص)، انفاق در راه خدا؛ از این حدیث معلوم است که حضرت تا چه اندازه بر تلاوت و آموزش قرآن تاکید داشتند.
حجت الاسلام طباطبایی با بیان اینکه امام صادق تعلیم قرآن به دیگران را نمونه بارز و خاص انفاق در راه خداوند می دانند، گفت: در سیره عملی ائمه معصومان(ع) داریم که ایشان بر آموزش قرآن برای خانواده و فرزندان خود اهتمام و توجه ویژه ای داشتند.
همچنین دکتر احمدی، رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم به حجت الاسلام طباطبایی در سخنانی بر لزوم حمایت جامع و منسجم از فعالیت های قرآنی تاکید کرد و گفت: فرهنگ و آموزه های قرآنی با جامعیت و اعجاز جاودان خود، الگوی ایده آلی برای تمامی جوانانودانشجویان می باشدوازاین قبیل فعالیتها حمایت میکنیم وبهمین دلیل معاونت دانشجویی را ازمعاونت فرهنگی اجتماعی جداکردیم وافتخار می کنیم که استاندار محترم آذربایجان شرقی مشاور قرآنی خود را ازمجموعه دانشگاه فنی وحرفه ای استان انتخاب نمودند.
در ادامه دکتر کیانی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه به جایگاه و پیشینه شهر تبریز در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی، گفت: تبریز، نخستین شهر ایران است که قرآن در آن چاپ شده و شهر علامه هایی که هر یک در تبیین و تشریح محورهای مهم کلام وحی تعیین کننده و تحول آفرین بوده اند.
وی در ادامه به برنامه ریزی های انجام یافته درحوزه فرهنگی اشاره نمودند واز برنامه روزانه رونخوانی قرآن درمجموعه دانشگاه مطالبی رابیان نمودند.
درخاتمه دکتر باوردی معاون فرهنگی دانشگاه ترویج و نشر معارف دینی و قرآنی را محور اصلی برنامه های حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه و جامعه ای که از معارف قرآنی برخوردار باشد، از آسیب های مختلف اجتماعی در امان خواهد بود، ظرفیت های ارزنده تبریز، با هدایت اساتیدفرهیخته در دانشگاه در خدمت اهداف قرآنی است.
لازم بذکر است که جناب آقای دکتر مجیدباوردی معاون محترم فرهنگی دانشگاه فنی وحرفه ای استان درآستانه برگزاری سی وهفتمین دوره مسابقات قرآنی کشور که به میزبانی تبریز برگزار شد طی حکمی از سوی استاندار محترم آذربایجان شرقی دکتر جبارزاده به سمت مشاور قرآنی استاندار منصوب شدندو درافتتاحیه این دوره ازمسابقات به عنوان پیشکسوت وفعال قرآنی کشور معرفی شدند.