تاریخ : يکشنبه 30 فروردين 1394

جلسه شورای تربیت بدنی دبیرخانه استانی

جلسه شورای تربیت بدنی دبیرخانه استانی در محل اتاق جلسات دانشگاه برگزار گردید.

جلسه شورای تربیت بدنی دبیرخانه استانی در محل اتاق جلسات دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر کیانی معاونت محترم اداری و مالی پس از خیرمقدم، به اهمیت ورزش و نقش آن در سلامتی جسم و روان همکاران و دانشجویان اشاره کردند و ورزش را یکی از اولویتهای اصلی در زندگی بیان داشتند و اظهار امیدواری کردند که با همکاری یکدیگر بخش ورزش کارکنان و دانشجویان را فعالتر از گذشته کرده و همانگونه که در بسیاری از موارد جزء برترینها در کشور هستیم در زمینه ی ورزشی نیز نمونه باشیم. سپس آقای قنبری کارشناس مسئول تربیت بدنی در باره نحوه برگزاری مسابقات استانی و همگانی درون آموزشکده ای توضیحاتی ارائه نمودند. در پایان جلسه اعضای دبیرخانه استانی انتخاب و تصمیم گیری های بعدی به جلسات آتی دبیرخانه موکول گردید.

• در يکشنبه 30 فروردين 1394