تاریخ : دوشنبه 14 ارديبهشت 1394

نفرات برتر مسابقات تنیس روی میز و شطرنج دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای تبریز انتخاب شدند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان نفرات برتر رقابت های انتخابی دانشجویی تیم های تنیس روی میز و شطرنج برای شرکت در رقابت های استانی مشخص شدند .

به گزارش روابط عمومی که در این رقابت ها معاون اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای استان حضور داشت دانشجویان هادی رستم زاده، رضا خوش ترکیب، حجت قاسمی ، هادی تقی زاده به عنوان اعضای تیم تنیس روی میز دانشکده و دانشجویان علی اصغر حشمتی، مهدی میرزایی و محمد ارشد شریفی به عنوان اعضای تیم شطرنج دانشکده فنی و حرفه ای تبریز انتخاب شدند.

• در دوشنبه 14 ارديبهشت 1394
  • در دوشنبه 14 ارديبهشت 1394