تاریخ : شنبه 19 ارديبهشت 1394

جلسه هماهنگی مسئولین روابط عمومی در منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.

در آستانه سالروز روابط عمومی جلسه هماهنگی مسئولین روابط عمومی منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای با محوریت هماهنگی بیشتر بین مسئولین روابط عمومی آموزشکده های فنی و حرفه ای و معرفی دانشگاه برگزار شد.

جلسه هماهنگی مسئولین روابط عمومی در منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.

در این جلسه مدیر هماهنگی مسئولین روابط عمومی آموزشکده های فنی وحرفه ای منطقه یک برسه ویژگی خاص هنر هشتم یعنی روابط عمومی اشاره کرد و از ترکیب هنر،فن و علم بودن روابط عمومی گفت و موفقیت مجموعه ها را در خرد جمعی و همفکری و مشارکت دانست و از ویژگی های بارز یک دانشگاه نسل سوم سخن به میان آورد و از دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان دانشگاه نوین یاد کرد و قابلیت فارغ التحصیلان این دانشگاه را تبدیل علم به کار و کارآفرین موفق تر دانست.

در ادامه ی این جلسه مدیر هماهنگی مسئولین روابط عمومی آقای جبارپور از مسئولین روابط عمومی خواستار راهکارهای ناب برای معرفی دانشگاه و انتشار اخبار منسجم منطقه یک و روش های ایده آل برای ایجاد ارتباط موثر با سایر مجموعه ها و مهم دانستن جایگاه روابط عمومی درشناخت معرفی دانشگاه مطالبی را ارائه نمود در ادامه مسئولین روابط عمومی آموزشکده های فنی و حرفه ای گزارشی از فعالیت های خود و برای یکسری از مسائل راهکار هایی را ارائه دادند.

در خاتمه این جلسه کارگاه آموزشی خبر نویسی تخصصی توسط استاد ارجمند جناب آقای فرج پور از اصحاب رسانه استان با حضور مسئولین روابط عمومی منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.

لازم بذکر می باشد که از طرف ریاست محترم منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای جناب آقای دکتر احمدی جهت ارج نهادن و تقدیر از فعالیت های مسئولین روابط عمومی آموزشکده های فنی و حرفه ای لوح هایی به رسم یاد بود به شرکت کنندگان اهدا شد.

• در شنبه 19 ارديبهشت 1394
  • در يکشنبه 20 ارديبهشت 1394