تاریخ : يکشنبه 20 ارديبهشت 1394

نماینده محترم ولی فقیه در استان در دیدار روسا و اساتید دانشگاه های استان به مناسبت هفته مقام معلم از ریاست منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای تجلیل کرد.

در ابتدای این دیدار رئیس سازمان بسیج اساتید استان دکتر اورنگی خلاصه ای از عملکرد سازمان بسیج اساتید را در زمینه های مختلف ارائه نمود.

در ادامه این دیداررئیس دفتر نهاد نمایندگی دانشگاه های استان حجه الاسلام دکتر خدیوی از شروع سبک زندگی اسلامی از دانشگاه ها مطالبی را ارائه نمود.در ادامه نیز دکترجمال پور از اساتید دانشگاه به ارائه پیشنهاداتی چون تشکیل بنیاد قیام 29بهمن تبریز وتشکیل دبیرخانه دائمی هفته وحدت حوزه و دانشگاه را ارائه نمودند.

در ادامه این دیدار حضرت آیت الله مجتهد شبستری ضمن تبریک بعثت پیامبر(ص)وضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد مطهری هفته مقام معلم از شخصیت والای استاد مطهری یاد کردندو معلمی را اشتعال دانستند نه اشتغال وبرای تمامی معلمان و اساتید دانشگاه آرزوی موفقیت نمودند و از اسلامی نمودن دانشگاه ها توسط اساتید بسیجی مسائلی را مطرح نمودند.

در خاتمه ی این جلسه نماینده محترم ولی فقیه در استان امام جمعه ی محبوب تبریز از برخی اساتید دانشگاه های استان تجلیل نمودند که از دکترجعفر احمدی شالی ریاست محترم منطقه دانشگاه فنی و حرفه ای نیزدر این دیدار تجلیل شد.

• در يکشنبه 20 ارديبهشت 1394