تاریخ : يکشنبه 20 ارديبهشت 1394

ریاست منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای برای قدر شناسی از معلمان خود در هفته ی مقام معلم در محل تحصیل دوران راهنمایی و دبیرستان خود حضور یافت.

ریاست منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای با حضور در دفتر دبیران دبیرستان مصطفی خمینی که برای قدر شناسی از مقام معلم در این دبیرستان حضور یافته بودند.

ریاست منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای با حضور در دفتر دبیران دبیرستان مصطفی خمینی که برای قدر شناسی از مقام معلم در این دبیرستان حضور یافته بودند،در جمع دبیران این دبیرستان از مقام معلم قدر شناسی و اظهار خرسندی و خوشحالی کرد و از خاطرات دوران تحصیل دبیرستان خود یاد کرد و گفت:ما در زمان دبیرستان رقابتی که بین دانش آموزان مدارس ایجاد شده بود همه سراغ از فارغ التحصیلان و ادامه تحصیل در مقاطع بالا را دنبال می کردیم.ایشان در ادامه صحبت های خود از پتانسیل بالای دانشگاه فنی و حرفه ای مطالبی را ارائه نمودند و از برگزاری اولین کنفرانس بودجه ریزی بهایایی بر مبنای عملکرد با رویکرد ملی در شهریور94 در تبریز خبر دادند.

در خاتمه دکتر احمدی شالی جهت تقدیر از مقام معلم به نمایندگی از معلمان از جناب آقای صادق احمدی مدیریت محترم این دبیرستان تجلیل به عمل آورد.

• در يکشنبه 20 ارديبهشت 1394
  • در دوشنبه 21 ارديبهشت 1394