دراین دیدار رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای به ظرفیت و پتانسیل بالای این دانشگاه در زمینه های مختلف اشاره نمودند و ضمن ارائه گزارش از اقدامات صورت گرفته در خصوص مجموعه بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای در سطح منطقه یک به توانمندی اساتید و دانشجویان این دانشگاه تأکید نمودند.
حضور قائم مقام استاندار آذربایجان شرقی در دفتر ریاست منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای کشور
دراین دیدار رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای به ظرفیت و پتانسیل بالای این دانشگاه در زمینه های مختلف اشاره نمودند و ضمن ارائه گزارش از اقدامات صورت گرفته در خصوص مجموعه بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای در سطح منطقه یک به توانمندی اساتید و دانشجویان این دانشگاه تأکید نمودند.
دکتراحمدی افزود:با توجه به اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای یک دانشگاه نسل سومی است و دانشگاه کارآفرین و دانش بنیان می باشد یکی از مهمترین مسائلی که در این دانشگاه در حال پیگیری مسئله ارتباط با صنعت است که در این رابطه رایزنی های مختلفی انجام یافته و نتیجه تلاشها در این مدت کوتاه قرارداد با چندین شرکت و کارخانه از جمله ایدم ،سایپا آذربایجان و ....میباشدضمناً برای اولین بار دفترارتباط با دانشگاه را درمجموعه سایپا آماده افتتاح و بهره برداری می باشد.
رئیس منطقه یک دانشگاه از ورود دانشگاه فنی و حرفه ای به عقد قرارداد با قطعات برون سپاری شده صنایع،همچین تولید آب صابون نانو،تعمیر گیربکس اتوماتیک و از راه اندازی کلینیک خودرو با همکاری امداد خودرو خبر دادند ایشان در ادامه به بحث بودجه ریزی عملیاتی در ادارات و سازمانها پرداختند ایشان از برگزاری اولین کنفرانس بودجه ریزی بر مبنای عملکرد و فعالیت در شهریور ماه سالجاری در تبریز خبر داد و گفت امیدواریم که در برگزاری این کنفرانس که در حاشیه آن کارگاه های تخصصی مختلفی برگزار خواهد شد بتوانیم در معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای و همچنین بحث بودجه ریزی کاربردی برای ادارات،سازمانهاو...مؤثر واقع شده باشیم .
در ادامه این دیدارمهندس پاکزاد قائم مقام استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان بیان داشتند:ما به صورت جدی به دنبال موضوع علم و فناوری در استان در جهت ارتقای آموزش به مهارت در بازار کار هستیم.ایشان از دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یک دانشگاه نو پا یاد کردند و گفتندبستر مناسبی هست که در این دانشگاه نظام نو را بوجود بیاوریم و با طراحی هدفمند و طراحی نظام نوآورانه در خصوص شیوه های آموزشی تدریس و حتی نحوه ارتباط با نظامی که ابتکار و خلاقیت در حوزه فناوری،پژوهش داشته باشد محصولی جدید را در سه سال آینده به بیرون ارائه بدهید.
مهندس پاکزاد در ادامه افزود:دانشگاه های ما به شکل سنتی اداره می شوند و خبری از نوآوری و خلاقیت نیست و نظام نوآوری ملی کشور باید اتفاق بیافتد چون هراتفاقی که در جامعه علمی کشور می افتد از حادثه میباشد.
قائم مقام استاندار آذربایجان شرقی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان این دانشگاه را دانشجویانی مبتکر و خلاق دانستند واین نیروی انسانی تحصیلکرده و خروجی این دانشگاه را که با حرکتی نو و بی بدیل ارزیابی کرد و گفت این حرکتها موجب رونق جامعه اقتصادی می شود.
ایشان در مورد فناوری های نوین و به روز نمودن فناوری ها تأکید نمودند و خواستار تعلیم و آموزش در خصوص نگهداری،تعمیرات شدند.
در خاتمه برای پیگیری از هماهنگی ها در حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه تفاهم نامه ای بین قائم مقام استاندار آذربایجان شرقی و دانشگاه فنی و حرفه ای تنظیم و به امضاء طرفین خواهد رسید.
لازم بذکر میباشد در ادامه این دیدار قائم مقام محترم استاندار آذربایجان شرقی به همراه هیئت همراه از آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 2 تبریز و آموزشکده دختران الزهرا(س)تبریز بازدید نمودند.