تاریخ : دوشنبه 4 خرداد 1394

درنشستی صمیمی از جانبازان هشت سال حماسه وایثاردر دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشوری تجلیل و تقدیر بعمل آمد.

در این نشست که با حضور جانبازان و ایثارگران این دانشگاه و معاون اداری و مالی ،مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشوری آقای دکتر کیانی و مدیران دانشگاه تشکیل شد.

در این مراسم آقای دکتر کیانی ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه ،روز جانباز و سوم خرداد روز آزاد سازی خرمشهر و روز مقاومت و پایداری بیان داشتند :ایثارگران سرمایه های واقعی این نظام اسلامی هستند و ما دانشگاهیان مدیون شما عزیزان هستیم و آرامش این جامعه مدیون شما سرمایه های جاودان هست در ادامه این نشست جانبازان عزیز این دانشگاه از این حرکت شایسته وارزشمند قدردانی نمودند وتقاضای دایر نمودن وبه رسمیت بخشیدن به کانون جانبازان ونشست های دائمی خواستار شدند که آقای دکتر کیانی در این خصوص قول مساعد دادند.درخاتمه این نشست صمیمی از جانبازان عزیز این دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آمد.

گفتنی است دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشوری 32 دانشجوی شهید و7 جانباز ویک آزاده تقدیم انقلاب اسلامی نموده است .

• در دوشنبه 4 خرداد 1394
  • در دوشنبه 4 خرداد 1394