تاریخ : دوشنبه 4 خرداد 1394

در مراسمی از دانشجویان برتر علمی رشته های مختلف کاردانی وکارشناسی دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشور تجلیل به عمل آمد.

این مراسم که در اعیاد شعبانیه با حضور دانشجویان ممتاز برتر علمی و معاونین محترم آموزشی، پژوهشی وفناوری وفرهنگی واجتماعی دانشگاه برگزارشد.
در این مراسم آقای دکتر خیری معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه فارغ التحصیلان و رتبه های برتر این دانشگاه را پلی برای صنعت و سفیران دانشگاه در صنعت نامبردند واین دانشگاه را سمبل نماد دانشگاه نسل سوم وکارآفرین مطرح کردند .

در ادامه آقای دکتر باوردی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی  وحرفه ای منطقه یک تبریک اعیاد شعبانیه اخلاق حرفه ای را در تمامی مراحل زندگی یکی از مهمترین مسائل مطرح نمودند و این اخلاق حرفه ای را برای دانشجویان این دانشگاه موثر دانستند و گفتند اگر دانشجویان وفارغ التحصیلان این دانشگاه اخلاق حرفه ای را پیشه خود کنند در صنایع در بازار کار در مدیریت جامعه موفق خواهند بود .

در خاتمه این مراسم از  54 نفر دانشجویان رتبه های برتر علمی دانشگاه فنی و حرفه ای

منطقه یک کشور تجلیل بعمل آمد .

• در دوشنبه 4 خرداد 1394