تاریخ : يکشنبه 10 خرداد 1394

جلسه ای با حضور مسئولین روابط عمومی بانک ها و موسسات اعتباری استان دولتی _خصوصی برگزار شد.

جلسه فوق در راستای اولین کنفرانس کاربردی بهایابی و بودجه ریزی بر مبنای عملکرد با رویکرد ملی که 4 و 5 شهریور ماه سالجاری در منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار خواهد شد ، ترتیب داده شده بود .

در این جلسه مسئول هماهنگی روابط عمومی منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای هادی جبارپور اعیاد شعبانیه و ولادت با سعادت حضرت علی اکبر (ع) را به شرکت کنندگان محترم در جلسه تبریک و تهنیت گفتند و به معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای پرداختند ایشان در ادامه صحبتهای خود به تاسیس انستیتوهای تکنولوژی پرداختند و از قدمت 50 ساله دانشگاه گفتند و نیم قرن تلاش علمی و عملی  در این دانشگاه را ارج نهادند و به فلسفه وجودی  این مراکز آموزش عالی که تربیت تکنسین ماهر برای صنعت جامعه است، پرداختند.

در ادامه این جلسه دکتر حسین بیورانی مشاور رئیس محترم منطقه یک دانشگاه و دبیر اجرایی کنفرانس به چگونگی برگزاری کنفرانس و برنامه های مدون و ویژگیهای این کنفرانس اشاره نمودند و از سخنرانی و دعوت جناب آقای دکتر نوبخت معاون محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران خبر دادند و از حمایت های مالی و معنوی بانکها خواستار شدند.

در ادامه آقای دکتر زینالی دبیر علمی این کنفرانس با اشاره به بحث ویژگیهای این کنفرانس با دیگر کنفرانسها اشاره نمودند و به حضور اساتید مجربی چون خانم دکتر زارعی و آقایان وکلایی و رهنمای رودپشتی و دکتر مصباح مقدم در این کنفرانس اشاره نمودند.

و در ادامه آقای دکتر علی نژاد مسئول کارگاههای این کنفرانس از برگزاری کارگاههای تخصصی برای شرکتها، موسسات و ادارات و سازمانها و مخصوصا بانکهای عامل خبر دادند و از حضور اساتید مجرب در این کارگاهها مطالبی را ارائه نمودند.

در خاتمه این جلسه مسئولین محترم روابط عمومی بانکها به نظرات ، دیدگاههای خود در خصوص چنین کنفرانسها وسمینارهایی پرداختند و از حمایت مالی خود در این کنفرانس و از کارگاههای تخصصی مخصوص تک تک بانکها پیشنهاد دادند.

• در يکشنبه 10 خرداد 1394