تاریخ : شنبه 16 خرداد 1394

جلسه هماهنگی با مسئولین روابط عمومی شهرداری های استانهای آذربایجان شرقی،غربی و اردبیل برگزار شد.

در راستای سیاستهای کلان برنامه پنجم توسعه وتاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل نظام بودجه ریزی کشور،منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای اقدام به برگزاری اولین کنفرانس کاربردی بهایابی و بودجه ریزی بر مبنای عملکرد در 4و5 شهریور سالجاری خواهد نمود.

دراین جلسه که مسئولین روابط عمومی های شهرداریها حضور داشتند مسئول هماهنگی روابط عمومی منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای ، هادی جبارپور

اعیاد شعبانیه را تبریک گفتند وبه تاسیس انستیتوهای تکنولوژی به پنجاه سال پیش اشاره نمودند و به تهیه و تدوین بودجه سال 94 دردانشگاه فنی وحرفه ای اشاره نمودند.

در ادامه این جلسه دکتر حسین بیورانی مشاور رئیس محترم منطقه یک دانشگاه و دبیر اجرایی کنفرانس به چگونگی برگزاری کنفرانس و برنامه های جاری کنفرانس اشاره نمودند و از سخنرانی و دعوت جناب آقای دکتر نوبخت معاون محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران خبر دادند.

آقای دکتر زینالی دبیر علمی کنفرانس گفت: به ویژگیهای این کنفرانس با دیگر کنفرانسها اشاره نمودند و به حضور اساتید مجرب کشوری اساتیدوبزرگان درحوزه حسابداری تعهدی وبهای تمام شده اشاره نمودند.

و در ادامه این جلسه آقای دکتر علی نژاد مسئول کارگاههای این کنفرانس از برگزاری کارگاههای تخصصی برای شهرداری های مناطق خبر داد و گفت :سعی نمودیم از حضور اساتید مجرب در کارگاهها ی تخصصی استفاده نموده ایم وایشان به نمایشگاه جانبی کنفرانس اشاره نمودند.

در خاتمه این جلسه مسئولین محترم روابط عمومی شهرداری ها به نظرات ، دیدگاههای خود در خصوص چنین کنفرانسها وسمینارهایی پرداختند و از حمایت معنوی ومالی خود گفتند.

• در شنبه 16 خرداد 1394